pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Sil.wik vitaj medzi nami my sme tu sice trosku starsie od teba,ale to vobec nevadi,tu na fore sme ako jedna rodina,na veku nezalezi.
Ahojte baby vidim,ze sa nam dari,zajtra rano skocim len tak cvicne na vahu,a dneska som mala rifle,ktore som nosila pred 5 rokmi.Ja som spokojna,ale este 2-3 kilecka by bodli dat dole.dnes som si kupila bezlepkove piskoty,zajtra si dam par na ranajky s jablkom.vyskusam.Doschudnutia kocky.
tak vitaj medzi nami SILWIK a na veku nezalezi sme tu vsetky kamosky a podporujeme sa v chudnuti navzajom. Ak niektora spravite tu tresku tak napiste ako sa vam pacila. Dnes som ani necvicila ale bola som na bicykli a na zahradke som sadila uz mam vsetko uz len plantu a to rajciny,papriku a baranie rohy a ked som prisla domov zabudla som aj vecerat len kavu som vypila. Tak dobru noc a doschudnutia musketierky.
sil.wik vitaj
prajem Ti vela uspechov v chudnuti.
Drzim paste...
Čaute kočky, som tu nová, hádam ma príjmete, aj keď ( ako čítam) ste tu zabývané :) nájdem tu aj takú internetovú kamošku v mladom veku ( ja mám 23), ktorá potrebuje schudnúť 7 kg, aby sa cítila kráasne a plná elánu v lete pri mori?
Teraz mam siestu(navsteva isla na opekacku= partia mladych)mam pri sebe cajik PU-ERH ,vcera som si ho kupila ,prvykrat ho pijem a je vyyyborny :) HELUS diky za GRATULACE :)drz sa... METRACEK aj ja som rada ,ze si rada ,ze ja som rada :)))))))))))))))) No ved sama som prekvapena ,ze sa mi dari,aj oblecenie mi je volnejsie.(Tu ste ma nastartovali KOCKY MOJE .)No ten recept uz som si napisala ,ja tresku zboznujem ale tie kkupne mi dajak nechutia.To si dam v bielkov.den.:) Tak sa majme kraaasne vsetke KOCKY co si tu tak pekne pomahame a podporujeme SUPEEER=DOSCHUDNUTIA A DRZME SI PASTE.AHOOJ.
metracek receptik vyzera dobre,spravim s pangasia,dostavame v obchode cerstveho,rodina lubi tresku.Doschudnutia kocky.
ahojte Ajulka super aj moja dcera si dava vodny den castejsie ako ma,LIGHT100som na teba zabudla ze aj ty mas 90 dnovku som rada ze sa ti tak uspesne dari a ta treska nie je nejak dietna ale ja sa uz udrzujem tak mozem ale recept davam >do osolenej vriacej vody dame varit tristvrte kg ryb 7 az 10 minut vybrat obrat a pomliet.Do octoveho nalevu 1 mrkvu 2 cibule uvarit do makka a scedit.Zmiesat s pomletou rybou.Pridat velku majolku,1 pochutkovu smotanu 250ml 1 dcl octu zamiesat a nechat jeden den odstat ja som ju osobne nerobila ale dostala som ju hotovu spravenu aj s receptom bola vyborna ale som si ju este prisolila skuste a prajem dobru chut
lIGHT GRATULUJEM SI SIKULKA.
Baby moje ja nie ze nemozem mliecne,ale ani nic co je s muky,a zatial,ani z tej bezlepkovej nic,ale dufam,ze po 24.5 budem moct aj tie vyrobky co su pre bezlepkarov.A to ma este cakaju potom same odbery,aby sa zistilo,na co to vobec moje travenie zle reaguje.ale po vcysadeni vsetkeho,uz nemam bolesti,a je to lepsie,len skutocne,ani zdibec,minule som si dala 2 kocky Milky cokolady a horor,ako som si nadavala do blbych.Zajtra sa vazim,ale ti co ma stretli,ze ako som pochudla,mne idu cm a nie vaha.Ale neriesim to,ziadny stres,som uz so sebou spoikojna,ale treba mi zacat cvicit,a bude dobre.Doschudnutia musketierky.
Ospravedlnujem sa = tieto dni mam navstevu tak som tu malo,len narychlo si VAS citam.(pocitac mam v tej izbe ,kde mam hosti)Ale teraz ranajkuju = tak mam chvilku :)) Po vcerajsku som mala obavy sa postavit na vahu = Vcera pirohy s bryndzou smotana na vrch a prazena slaninka + acidko = no MNIAM :)a potom karamelove rezy na oplatke = bolo ich viac = hlavne pri hokeji som......no a rano som bola prekvapena = vaha ukazala o kilo menej,takze spolu uz -6kg od zaciatku 90dnovky = super.Dnes mam ovocno vitaminovy.Teraz na tyzden v piatok ma caka vodny !!!!!! tak drzime si palce =DOSCHUDNUTIA .