Kamarátka na chudnutie

Ajulka

Sil.wik,
90DD som začala posledný januárový deň. Vážila som vtedy 60kg. A moja výška 158 cm. Na štyridsiatničku to možno nie je až tak veľa, ale dať dole ešte 3 kilečká by potešilo. Mám pred operáciou, cvičiť by som teraz nemala. Možno v lete...

Helus

sIL.WILK jA SOM MALA UZ AJ 100 KIL,A PRED 3 ROKMI TO BOLO 78 KIL.ALE KEBY SOM SA NEKONTROLOVALA TAK 80 KIL,KED SOM MALA 18 ROKOV TAK PRESNU 80- TKU SOM MALA.NO A UDAJE O MNE BUDEM MAT ZA MESIAC 48 ROKOV,160 VYSKU,A VAHA 69 KIL.Idem do prace vecer s i vas precitam,a zajtra zase rano vstavam,Doschudnutia kocky.

sil.wik

Čaute kočky, som veľmi rada, že ste ma takto pekne privítali :) čítam ako sa váam darí a ešte vás to neomrzelo, čo ma tesí, že máte motiváciu a vytúžený cieľ.HELUS ako držíš dietu, že si takto pekne dala 5 kg dole? Koľko si mala kg pôvodne? AJULKA, pekná váha, takú keby som mala, bola by som šťastná, koľko kíl si mala pôvodne a akú máš výšku/vek?

WAU

v prvom rade zdravím nováčikou,pekne sa rozrastáme.
Smutná správa už 6 dní stojím na váhe 82kg ale 90tku nedržím.Takže vo štvrtok odchod domou a od pondelka plávanie snad sa to pohne.Dnes na obed zapekaný karfiol s udenú tofu.Ešte som to nevatila som zvedavá ako to chutí hahaha.Držím všem palce.

carey

Ahojte, zdravim nove spoluchudnuce :)

Ja som nejaka otapnuta dnes, idem si navarit kavicku a som trosku pozadu, tak dnes musim zamakat.

sil.wilk ja mam 25r, takze v pohode, sak sme tu rozneho veku, na tom nezalezi. Len ja teraz nechudnem, skor vahu udrzujem, ucim sa na statnice, takze teraz som rada ak nepriberiem na 70kg

Ajulka

Dobré ráno dievčence,
Sil.wik, Ahoj001 držím vám palce.
Včera som mala vodu. Celý deň bez problémov, večer malá kríza, no zvládla som ju. Ráno na váhe 53,5kg. Stále rovnako. No ani nestúpa a to je veľké pozitívum. :-)) Pekný deň a doschudnutia.

Helus

Ahoj001 vitam ta medzi nami chudnucimi.
Baby ja som sa vazila,a vaha nezmenenna,musim zacat tvrdo cvicit,strava u mna nepomaha,potrebujem makat na sebe.Takze kazdy den 30 minut bicikel,bude nevyhnutny,pokial budem chciet dat este nejake kilo dole.Doschudnutia.

ahoj001

Ahojte, vezmete aj mna medzi seba?
Ja uz som tu davno pisala ale sme sa prestahovali, byvame teraz v BRatislave - Raci. Zo skoro 100 kg som schudla na 82 tusim a teraz sa mi vaha vysplhala na 87 kg. Pri mojej vyske 167 cm to je dost vela.
Rada by som si s vami pisala a podporovala sa.