Kamarátka na chudnutie

metracek

ahojte dievcata,aj som sa bala dnes postavit na vahu ale super aj po normalnom jedeni a dost tak si drzim tych 68 kg pri vyske 175cm dobre nie,WAU to teda wau tym 5 kg dole len tak dalej dnes som zjedla 3 kusy makovnika 2 zemle so salamou svieckovu masko a knedlu a este si dam polievocku dcera sa drzi dnes mala vitaminovy den tak len ovocie a zeleninku a poupratovala cely byt kym som bola v praci drzi sa pekne ma motivaciu mna to len taka mala skromnost ,tak doschudnutia musketierky

Helus

Ahojte kocky moje,ja som mala RANO BANANY,A PAR ORECHOV,OBED SOM NEMALA NEBOLO CASU V PúRACI,TERAZ SI DAM RYZU+ ORESTOVANU KURACIU PECIENKU,A UHORKU,A VECERA ASI VAJICKA SO
salatom,davno som nemala.

WAU

Tak 5kg dole.Už sa teším domou ,ale kde je to krásné počasie a moja zahrada je jedna veľká džungla manžel mi ju smie len polievať a tak je zarastená za 3 týždne k nerozoznanie od buriny..Takže môj prvý telocvik doma bude 3 dni na zahrade a pretože je brucho o niečo chudšie bude sa mi dobre ohýbať.Bola bych zvedavá taká práca na zahrade koľko môže spáliť kalorií.Na druhý deň mám vždy svalovicu hahaha.Zahradu mám len kvetinkovú ale roboty je tam dosť.A od pondelka plávanie tak sa ta váha snad pohne,teraz som stála týždeň na stejnej váhe.Prajem všem pekný aj ked upršaný deň.

Agnes999

Ďalšie kilo dole :-) Už mám 64, to nie je zlé. Kebyže sa mi podarí ešte tie 4 kilá dať dole bolo by fajn, ale neviem či sa podarí, lebo zas od diéty sa nepretrhnem. Cez deň sa stravujem úplne normálne, akurát som výrazne obmedzila sladkosti. No a večer buď nejem nič, alebo len málo. No a potom začala som športovať, tiež sa pri tom nepretrhnem, ale tak aspoň 2x do týždňa športujem určite. Chodím na bike a na turistiku. Tak nech sa darí kočky!

Ajulka

Čaute kočky,
napácovala som medajlónky z bravčovej panenky a k tomu bude na obed dusená zelenina. Idem sa realizovať v žehlení...

metracek

LIGHT 100 mozes si dat vodny den a pokracovat dalej nic sa nedeje moja dcera si tiez dava viac krat vodny den ako je urceny a v pohode

Ajulka

Ligt100, po pravde, ani ja by som si VODU nevedela predstaviť počas pracovného dňa. Moc by som toho nenapracovala. Stále musím z toľkej vody behať... Myslím, že nič sa nedeje ak si dni popresúvaš.

metracek

ahojte vsetky a vitam nove musketierky medzi nami spolu sa nam chudne lepsie niet nad podporu,JA som dnes pojedla piate cez deviate rano parok cerealna zemlicka ,masko knedla omacka to je riadny trojboj musim zase si dat voda cvicenie a 90 dnovka to je lepsi trojboj lebo pride jojo efekt ale doma je toho tolko ale dcera sa drzi statocne odolava vsetkym nastraham JA som si dnes skusala saty a obliekla som aj 42 44 mi bola volna ale ziadne saty na svadbu som si este nekupila uvidim co bude v bratislave chcem nieco elegantne a letne nebudem sa v lete parit je dobry obchod na saty v bratislave dajte tip dakujem tak doschudnutia musketierky

light 100

Caute kocky = vitajte NOVEE KOCKY.

PORADTE CHUDNUCE KAMARATKY :))

V piatok mam mat VODOVYY DEN = mozem si ho presunut ? bud tuto sobotu,alebo az na tyzden po ovocnom dni? NEVIEM SI PREDSTAVIT VODNY DEN V PRACI :)Dnes som mala na ranajky jabko ,kiwi= kavicka ..voda ..voda..PU-ERH..obed:kuracie masko+zeleninovy salatik,teraz som si dala PLNKU z grahamovych rozkov.
Na veceru asi len zelenina.Zajtra mam RYZU,hrachovy krem.AHOJTE