pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
ahojte kocky moje ja teraz pijem kavicku a kupila som caj nejaky novy nie na chudnutie,ale pitny rezim.Dam si jablka na ranajky,a obed ryza+dusenne maso+ calamada.Doschudnutia musketierky.
Ahojte kocky.Jessical,z takej vacsej vahy to ide dole jedna radost.Aj ja som volakedy za 3 mesiace dala dole 15 kil.Doschudnutia kocky.
Ahojte spolubojovnicky,
dnes som mala na vahe 95,1kg.
Musim sa priznat, ze som zjedla aj dost sladkeho ale to nevadi hlavne, ze vaha ide dole.
aHOJTE KOCKY MOJE,JA SOM SA RANO ISLA ODVAZIT A VAHU MAM POKAZENU,BATERKY TAM MAM 2 MESIACE,ASI JEJ PREHRABLO.nO CO UZ ASI SI KUPIM DARCEK K NARODENOINAM,NOVU VAHU,BEZ NEJ BYT NEMOZEM.,MUSIM SA KONTROLOVAT,ALE ESTE KUPIM NOVU BATERKU,A DAM JEJ SANCU.JA IDEM POOBEDE DO PRACE,A IDEM VARIT MASO DUSENNE+ RYZA+SALAT.TAKE NASTASTIE MOZEM,STALE JEST,A DO PRACE SI UVARIM HRASKOVU POLIEVKU,A ROZMIXUJEM JU NA KREM,TEN MOZEM AJ VYPIT.NA RANAJKY MAM NAMOCENE SUSENNE SLIVKY+ JABLKA.A TERAZ PIJEM MOJU MILOVANU KAVICKU+ ZELENY CAJIK.DOSCHUDNUTIA KOCKY,A PRED PRACOU SA BUDEM VENOVAT CVICENIU. ESTE JE TO NEVYHNUTNE.
HELUS ja mam 2 dcery jedna moze zjest vsetko a je chuducka a vyssia este odo mna a ta druha zas sa kontroluje v jedle a ma problem z vahou no co uz treba sa len popasovat s kg a bude spokojna aj ona AJULKA ty si s nami drzala od januara tu 90 dnovku kolko si dala dole k dnesnemu dnu a este s nami drzala aj Waleri som zvedava kolko dala ona dole dievcata piste co jete dajte nieco na inspiraciu a kolko vody vypijete a tak podobne aby sa nam chudlo lepsie mne to pomahalo ked som vtedy sem chodila a vymienala si skusenosti z inymi chudnucimi kamoskami tak ahojte a doschudnutia
Metracek vidis,a ja zavidim vsetkym co maju vysku,lebo som mala a do kredenca na spicky na vrchnu policku stupam.A to len kraj dociahnem,inac stolicku pouzivam.A to mam skoro 2 metroveho syna a so 65 kilami,chuducky je,a dcera ma 86 kil.
ja zavidim vsetkym co maju malu vysku lebo vysoka a tucna zena mi pripada jak golem pri mensej vyske sa to akosi strati,zajtra ma dcera bielkovinovi den ideme grilovat ryby a klobasy len aby vyslo pocasie
Ahojte kocky moje zlate.-metracek to mas dobru vysku,ja ubohych 160 cm.Ale dneska som si kuúpila rifle,ale skusala som si este jedny,len na stehnach mi boli veelmi tesne,tak ked pojdu este nejake 2-3 kila tak si ich pojdem kupit,nechcela som si kupovat o cislo mensie,take uz mam doma,a zle som sa v nich potom citila.musim zacat cvicit pravidelne,ina cesta nevedie.Doschudnutia musketierky moje.
LIGHT100 to mas pravdu teraz uz jem vsetko ale obcas skocim na vahu nechcem tie kila co som schudla znovu naspat mne sa 90 dni oplatilo chudnut a dokazala som to a som rada lebo dcera ked ma vidi ako sa to mne podarilo tak to tiez chce dokazat a tak vsetkym dievcatam prajem aby vydrzali stoji ten pocit za to ked sa mam priznat ja som tomu neverila ze to dokazem ani moji najblizsi a vsetci sme prekvapeny z toho ze sa to da tak doschudnutia dievcata
AHOJTE KAMARATKY :) DIIIKY METRACEK tak to si dobraa mozes papat VSEEETKO :) = tak ten vodny si dam v sobotu a pokracujem dalej :))))aj ostatne kocky DRZTE SA :))))))))))))))))