pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
ahojte dievcata,tak na koncerte EROSA RAMAZZOTIHO SUPEEEEER,stretnutie s HELUS bolo velmi prijemne je to kocka je sice odo mna nizsia ale dama na urovni a tiez je chuda neviem si ju ani predstavit ze mala 100kg klobuk dole dat take kila dole lebo teraz ma 70kg inac dakujem ale na dcery som fakt hrda,no neni som az taka stihlucka ale je to uz dobre obliekla som 42 saty wau a kupila som si v Bratislave 3 siat z toho jedny na tu svadbu lebo u nas len same cinske obchody manzelovi som robila modelku velmi sa mu saty pacili a tie na tu svadbu najviac teraz uz len kravatu zozeniem a teraz uz dievcata ani nemozem pribrat lebo tie saty boli pre mna drahsie a predsa ich nenecham v skrini na vesiaku tak mam teraz motivaciu a dcera sa tesi ze ked da dole kg tak si ide tiez kupit saty na tu svadbu no co vam poviem vylet do Bratislavi sa vydaril a nikdy som neverila ze mozem spoznat taku super kamosku ako je HELUS aj som sa obavala ale nelutujem spoznali sme sa hned tak mile damy chudneme a udrzujeme sa dalej DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY
Dobry vecer,
no teda Helus aj ja som teraz na nu zvedava :), metracek mala by si dat nejaku fotku hihi.
No ja som ku dnesnemu dnu presla 45 otazok a este 25 za tento tyzden, mam co robit, ale zvladnem to, dnes mi velmi nechutilo jest jedla som len 3x.
Pekny vecer a uzite si vikend, dufam ze bude svietit slniecko, lebo to teraz vyzera rozne.
ahojte kocky,
Agness gratulujem ti.Baby viete aka je metracek fesanda,a ake ma krasne dcery?Tie tvaricky,ako obrazok.ja ked som ju videla,neverila som ale boli 3 baby,a hned som vedela,ze su to ony.Ona je stihlunka,a vysku ma,super,ja som si pri nej pripadala obezna.Mam slaninku okolo pasu,ale mam dvd tak zacinam cvicit podla neho,ona si vypracovala super postavu.Ja teraz pijem kavicku,a zeleny cajik,a makam varit na vikend,mam pracovny.Doschudnutia musketierky.
Tak dalsie kilo dole, uz mam 63. Tolkoto som vazila naposledy pred par rokmi, ked som odisla pracovat do Anglicka a mala som z toho take stresy, ze mi prestalo chutit jest. Rano som pol hodinu sedela nad krajcom chleba, kym som sa donutila do neho kusnut.
baby vaha je funkcna ide bola to baterka,ale pred 2 mesiacmi som tam davala novu,tak rano sa vazim,zatial doschudnutia kocky
Ahojte kocky moje zlate.
Carey dokonci skolu,a potom ti odpadne stres,a chudnutie ti pojde jedna basen,
Ja som si dnes kupila novu baterku do vahy,tak som zvedava,ci vobec pojde.-potom napisem.Baby ja sa drzim,ziadne prehresky nemam,lebo nemam mat z coho,a ked si aj dam nevhodne,tak do 30 minut vraciam.Zato sa drzim,a vaha nejde hore,ale ani dole,aspon to nejako necitim,aj ked ostatni vravia,ze som strasne schudla.Doschudnutia musketierkyy.
carey
nic si z toho nerob... skusky su teraz na prvom mieste, chudnutie moze pockat.
Hlavne aby si bola v pohode a dokoncila uspesne skolu.
ahojte, tak ja mam uz par dni krizu, s jedenim to ide dolu vodou, to je asi tym ze sa mi blizi termin statnic, no nic uz to nejako doskacem a potom sa nastartujem opat cvicit.
ahoj HELUS precitaj si maily tesim sa na teba v piatok muketierka
ahojte dievcata ,ako sa vam dati v chudnuti dufam ze sa drzite leto sa blizi tak netreba polavit,ja jem uz vsetko vaha sa drzi dcera pokracuje dalej v 90 dnovke tak doschudnutia