Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka na chudnutie

kilecko

ahojte ,strava normalna ako vzdy az na 2 kolace preco som ich kupila ani neviem zobrala som manzelovi a ze nedam si no nebolo mi ich treba ale potom som isla cvicit do posilky tak mam dobry pocit a dnes som vypila 2,5 litra vody ,zajtra pojdem cvicit urcite sice nerada si nieco planujem lebo potom mi to nevyjde vzdy ked som chcela ist cvicit mi bolo zle raz ma seklo aj tento tyzden som vam ani nechcela pisat ze pojdem cvicit az na konci tyzdna by som napisala ze sa mi to podarilo ale musim sa pochvalit nevazim sa odvazim sa az pondelok rano aj na to treba pevnu volu ale zazrak necakam ale 1kg dole by ma potesilo,inac LEPOK jasne ze oko potesi mlade vysportovane telo ale vidim tam vzdy odstavene auta kamaratov mojich deti to by zas bolo reci mne to sice nevadi ale mozno by som viac kecala ako cvicila a mozno by sa aj smiali ako cvicim a mudrovali ako mam nie ze by mi to nejak vadilo ale mam rada ked si cvicim sama a je to tam drahe ja chodim do posilky kde to je o polovicu lacnejsie a bola som tam dnes sama len ja a radio teraz akosi zeny nechodia ani o tom nevedia a je to tam zastarale ako ja ale mozno sa raz odhodlam a zajdem medzi tych chlapov vyzviem ako to tam je od suseda ,CAREY len pekne maminke rob zdravu veceru vo dvojici je to veselsie a priatelovi odolavaj ked ti bude ponukat jogurtiky a tak aj moj manzel ked pridem z cvicenia pravidelne veceria ale mne to nevadi sedim pri nom este si to donesie aj do obyvacky a ja si pijem cajik tak doschudnutia

carey

Ahojte, tak uz po cviceni, robila som veceru aj sebe aj mame, aj ked ona uz nieco jedla ale bola hladna tofu so salsou a zeleninkou. Citim sa faaain, uvarim este cajik a pojdem do hajan

carey

Ahojte ja som len tak nahodou isla dnes do obchodu a mala 50% akciu na hlivu, tak som si spravila na obed aj s tarhonou a spenatom, mnamka. Zajtra mam na plane robit tvarohovo-jablkovu zemlovku ale na zdravy sposob, dufam ze sa podari. Vecer ma caka cvicenie, veru dnes sa mi velmi nechce, ale pojdem, pohyb mi treba, inak sa mi zda ze mi su volnejsie rifle :D i ked vaha je rovnaka. Dnes ma priatel nahovaral na kakaového pribinacka, ale nedala som si :D Idem si chvilu citat, mam novu knizku: Zivot bez psenice a potom cvicit, pekny vecer.

Lepok

Kilečko,
Jsné, že babinec je lepší ako chlapi nabitý , svalnatý, ale ten pohľad na vyšportovanú postavu.... a či?
Tak a bicykel nebol, ale bolo WC, ja stále nepochopím, že aj kúsok tortičky mi narobí paseku - to si môžem za to sama, že sa nepoučím, musím si resetovať hlavu haha, obdivujem HELUS ako sa s celiakiou vysporiadala. Držím vám palečky !

kilecko

LEPOK ja cvicim sama pre radost kedysi tam bola cvicitelka ale teraz tam byvam niekedy aj sama dnes sme tam boli 4 inac je to taka stara posilka ale mala som uz ponuku aj od majitela noveho fitka ze ma bude trenovat ja ze dakujem nechcem chodit medzi chlapov a pocuvat blbe narazky ta stara posilka je len pre zeny a tak mi to vyhovuje ,LEPOK najprv kolace a az potom bicykel ach tie nastrahy jedla ale mi sa nedame a odolame ale cez vianoce si doprajem s mierou

carey

Kilecko dakujem, no hej snazim sa, lebo bez mojej pomoci by mama zas pribrala, uz teraz ma nadvahu asi 15kg. Sak aj dnes ked sme sa stretli v obchode som doma spravila olovrant aby potom ked prideme vecer nemala zraci zachvat, ale tazke je to s nou, lebo ma slabu volu, tak jej musim stale hovorit co by mala jest, nemala, ale tak podla mna by to zvladla, len keby ju ostatni tak podporovali. A vies zasa aj ja som taka ze sa drzim a potom nieco pride a je to fuc a ide sa od zaciatku, no je to dlha celozivotna cesta. Ja sa chystam zajtra cvicit :) Lepok neboj ty to urcite vycvicis. Drzte saaaaa. Ja hovorim: Impossible is nothing

Lepok

Kilečko a cvičíš s trénerom, alebo sama. Ja som chodila v lete do posilky, ale teraz k vôli obliekaniu a sprchovaniu už nie.
Kočky to chudnutie vám ide super a tak pokračujte ja sa celý deň držím a večer príde susedka s koláčmi zo svadby - no tak si nedaj...
Idem si urobiť čaj / spalovač tukov /a na bicykel stac. Čaute.

kilecko

dievcata mam docvicene supeeeer pocit som doma a pijem cajik a manzel si tu pri mne kraja pecene masko a chlieb provokater hi hi ale ja si nedam a zajtra idem cvicit zas ,inac CAREY paci sa mi ako si urobila veceru pre maminu aj seba vidno ze mate pekny vztah ,MIMma to mas super ze zjes piate cez deviate a mas taku vahu mas dobry metabolizmus aj ja som za mladi pojedla a nepribrala ale vekom si uz musim riadne davat pozor tak si uzi ze jes a nepriberes

carey

Mimma ja ked som s priatelom, tiez jem horsie, ale to bude asi tym, ze on je zvyknuty jest hala bala a niekedy aj 3x za den co ja by som umrela, ja musim mat pravidelnu stravu a on je dost zvyknuty na sladkosti, co mne osobne trochu vadi, ale tak on je chudy narozdiel odo mna. Inak dosli sme s maminou prave z tesca a robila som obom veceru, omeletu z 2 bielok a jedného celého vajíčka, k tomu veľa zeleniny a poľka špaldovej žemličky. Mama si pochvaľovala len že málo slané, ale musí si zvykať, keď chce schudnúť :)