Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka na chudnutie

mimma

R: banan, jablko
D: 2 mandarinky
O: slepacia polievka, kuracie maso na mede s ryzou, 2 muffiny
V: nic

Tak baby, samozrejme, ze vonku sme neboli, co som mohla cakat...

kilecko

ahojte,JESSICAL supeeer a len tak dalej vidis ide to ,CAREY nech ti je praca potesenim ,HELUS hned by som isla s tebou na vianocne trhy ,uzi si to z vnuckou,JA na ranajky roztek so sunkou,obed sote z ryzou a na veceru neviem a rano som mala zas po bryndzovych 72kg na buduci tyzden budem cvicit to urcite budem mat 71KG a potom zas nieco zjem a 72kg to je zacarovany kruh tak ideme dalej doschudnutia

Helus

jessical gratulujem ti sikulka si.
Carey velmi pekne je,a poobede ideme s vnuckou na vianocne trhy,tak nam pocasie vyslo.ja chcem zacat bicyklovat doma,ale az po zajtrajsej kontrole,hadam dopadne dobre.CHcem oprasit recepty od Macingovej,tie mi robili dobre na travenie.Vcera som bola v DM,a zase som si nakupila caje,pitny rezim treba.

carey

Ahojte, pekna nedela ze aspon u nas v BA, ked slniecko opat svieti :) Ja som vcera prisla neskor domov tak som sla rovno do postele, inak pekny vecer bol s kamosmi, sme sa nasmiali. Inak hrnce su uz na bytiku :D a o chvilu budu aj panvice k tomu a pekac, aspon dufam, ja som vcera trosku porusila lebo som vecer jedla chlieb ale vôbec nevadi, dneska to vycvicim :)
Helus dakujem, snad to bude dobre, ja si idem pozerat anglinu, tak zatial

JessicaI

Ahojte dievcata,

tak dnes je prveho v mesiaci a ja som mala rano vazenie.

Dnes 93,8kg.
Napisem ako to ide dole aspon tri mesiace dozadu.
1.10.2013...97,80kg
1.11.2013...96,90kg
1.12.2013...93,80kg

Prajem peknu nedelu. Drzte sa... doschudnutia.

Helus

ahojte kocky ja som teraz vstala,a pijem kavicku+ zeleny cajik.
Carey drzim palceky v novej praci.
Mimma hadam sa priatel umudri,a zacne s tebou odznovu,kracat,asi si potrebuje dat do poriadku myslienky.Ja sa na urcity cas vzdavam chleba,budem jest len burizonove platky,ta bezlepkova muka je samy skrob,a citim to na postave,aj ked ho jem malo,ale vylucim na chvilu.Dnes na obed budem mat kuracie maso opecene+ryza+ladovy salat.Doschudnutia kocky.

kilecko

Mimma moc tu hadku nerozoberaj moja rada radsej si vytvorte pekny den a mal meniny tak naco si kazit den ak si mu ublizila tak sa omluv a chodte dalej a daj mu najavo ze onho stojis ,inac mne sa tvoja strava zda vzdy vyborna a ty k tomu aj cvicis tak je to super aj ked ti mozno kg nejdu dole ale postavu mas isto dobru,tak doschudnutia