Co vidia mlade baby na starych muzoch ?

Príspevok v téme: Co vidia mlade baby na starych muzoch ?
lost

Preco je podiel takych vztahov, ze "dvadsiatnicka" je vo vztahu so "styridsiadnikom" ?
Resp proste 18-25 na 30-40, alebo podobne, blizsie nespecifikovany rozdiel ?
Bolo by vynikajuce ak by sa k tomu vyjadrili hlavne mlade baby co vidia na starych muzoch nieco :-)
Samozrejme nech napise cokolvek hocikto, ved mame slobodu prejavu..
Nic tym nesledujem, len ma to zaujima :D Akym smerom sa ubrat na moje 30. narodeniny :D

Magy

arriva - mne je jasne, ze 18r. baba je este v podstate dieta, ktora je cerstvo plnoleta (nie dospela! tu si ludia casto mylia pojmy), ale ako pisem, uz som stretol aj take, ktore v 18-20tke mali velmi prijemne a vyspele nazory a pohlad na svet.
s tym, ako si opisala tych muzov po tridsiatke - jedno na mna aj sedi, ale nepoviem ktore :D

arriva

To určite nie, mnohým ženám sa páčia starší. Ja len či tebe to nepride že sú primlade, lebo ja tak mladsich mužov vnímam, aj ked vyzorovo sú ok. Ja sa cítim pri nich pristaro, heh. Aj rozumovo mi prídu ešte takí....mladi. ja mam asi starú dušu, vkus pubertiaka a výzor tiež tak .Páčia sa mi len rovesníci ale mnohí z nich uz vyzeraju dosť opotrebovane, ked niekedy vidím v tv relácii že muž čo vyzerá na 40 a ma 29, alebo 25, tak mam dosť. Muži po 30 bývajú buď usadeni, s rodinou a pupkom, alebo nevybujaceni frajeri, alebo vecne osameli introverti, prípadne podivini. Alebo úspešní karieristi, bez rodiny ešte ale hľadajúci vhodnú dekorativnu blondínku s primeraným zazemim.

Magy

arriva - necitil. vediem aktivny zivot, uzivam si a cosi som uz aj dokazal a starsie ma nelakaju. scasti je pravda aj to, ze som dominantny typ a nema chut sa vybavovat s babou, ktora ma uz vsetky zvyky a nazory poriesene a nepohne s nou ani stado slonov. tym nechcem povedat, ze chcem decko bez vlastneho nazoru, pretoze o nejaku priblblu pubertacku nemam zaujem ani nahodou. v zivote som uz videl dost 18-20r. bab, ktore su uplne normalne, rozumne, ziadne afektovane sliepky, takze nemyslim, ze ostanem do konca zivota sam.

arriva

Tak na svoj vek určite vyzerá dobre. Len či sú tie fotky aktuálne. A je to herec, úspešný, rozmaznavany peniazmi, blahobytom, čiže nie je to bežný 40 tnik:) aj Madonna vyzerá super. Aj Brad Pitt. Aj Cameron Diaz a Salma Hayek.

ixple

arriva ja chapem ze sa ti nemusi pacit, kazdy clovek ma predsa iny vkus to je normalne, pointa bola v jeho vyzore a veku