Co vidia mlade baby na starych muzoch ?

Príspevok v téme: Co vidia mlade baby na starych muzoch ?
lost

Preco je podiel takych vztahov, ze "dvadsiatnicka" je vo vztahu so "styridsiadnikom" ?
Resp proste 18-25 na 30-40, alebo podobne, blizsie nespecifikovany rozdiel ?
Bolo by vynikajuce ak by sa k tomu vyjadrili hlavne mlade baby co vidia na starych muzoch nieco :-)
Samozrejme nech napise cokolvek hocikto, ved mame slobodu prejavu..
Nic tym nesledujem, len ma to zaujima :D Akym smerom sa ubrat na moje 30. narodeniny :D

lost

arriva, no to ani ja neviem ako :) nejaka chyba systemu alebo co.
ale on je herec :D
a uprchlik z prison breaku :D
cize ten pohlad asi musi mat :D
to mas ako justin bieber..
kazdy sa nejak snazi predat :)
ak by bol kazdy mily atd.. ktovie ci by sa im tak darilo..
vid zopar spevakov co sa nikdy neusmiali, alebo aj ta Viktoria B.
kazdopadne ktovie aky je v realnom zivote :)

ixple

a ja zase poznam ludi ktori vyzeraju totalne arogantne a su to super ludia, a naopak ludia ktori sa tvaria milucko su arogantni

Sejla

a ešte ste zabudli na fakt, že žena keď chce mať deti, tak ideálne okolo 30tky, potom je už neskoro. A mužovi je to jedno, ten je plodný dokedy mu stojí, takže oni majú chuť zakladať si rodinu o dosť neskôr, než ženy. Aj s tým ženy kalkulujú! počítajú s tým, že chlapec v ich veku si len chce užiť a ešte sa nechce viazať, čo je dosť často pravda.

Magy

lost - asi preto, ze sam mam skoro 40 a tu druhu polovicku stale hladam. a co je nad 30, je pre mna uz pristare. asi tak :)

ixple

arriva asi mas pravdu charakter cloveka sa da sudit podla fotky, nikto na vsetkych fotkach nebude vyzerat dokonale, vzdy sa najde aj nejaka "chybna" .....ja som na nom chcela len poukazat ze aj styridsiatnik moze byt sexy

Magy

arriva - na 40 vyzera nie ze dobre, ale priam uzasne! mam zhruba tolko isto a aj ked si nemyslim, ze by som bol zanedbany alebo "vyzity", tak mu trochu zavidim. chcel by som vyzerat tak mlado, ako on. aspon si teda myslim, ze nevyzeram tak mlado... ach... neviem. ja to neviem posudit. to musia ini.

arriva

Na niektorých fotkach vyzerá celkom dobre a na iných úplne zle. Tak či tak to neni môj typ. Taký namysleny frajer.