Preco je podiel takych vztahov, ze "dvadsiatnicka" je vo vztahu so "styridsiadnikom" ?
Resp proste 18-25 na 30-40, alebo podobne, blizsie nespecifikovany rozdiel ?
Bolo by vynikajuce ak by sa k tomu vyjadrili hlavne mlade baby co vidia na starych muzoch nieco :-)
Samozrejme nech napise cokolvek hocikto, ved mame slobodu prejavu..
Nic tym nesledujem, len ma to zaujima :D Akym smerom sa ubrat na moje 30. narodeniny :D
Co vidia mlade baby na starych muzoch ?
myslim ze magy to absolutne vystihol az na to ze ja by som so 45 rocnym tlstym bradatym dedkom nespala ako som uz napisala chlap v najlepsich rokoch ktory sa o seba stara nie je na zahodenie
arriva vygoogli si toto meno wentworth miller a potom povedz ci na styridsiatnika vyzera zle, jasne ze nebudem spat s nejakym zostarnutym a schatralym muzom ale nie vsetci muzi nad 30 rokov musia vyzerat zle niektori sa o seba tak staraju ze by si im typovala aj o 7 rokov menej
Nie každý autista ma v hlave kalkulačku. Ty autista nie si. Len taký obyčajný asocial :D
je to najme o tom, ze starsi muzi su v prvom rade SKUSENI - po vsetkych strankach. od beznych zivotnych kazdodennych problemov, samozrejme aj v sexe su uplne inde nez ti 20r mladi zajacikovia, co si len myslia, aki su borci... mat vydrz na 45min. kyvadlove pohyby este neznamena, ze vie, co je sex. taktiez na baby netlacia, lebo 20r. ma iny sex. apetit ako 40r. su vynimky ale o tom sa tu bavit nebudeme...
a dalej - su uz vyzreti, kludni, vyrovnani, casto aj zabezpeceni po materialnej stranke... daju zene to, co im rovesnici nemaju sancu dat.
tiez ma slo zlostou rozhodit, ked som zistil, ze holka, po ktorej som siel (ked som bol "ucho") ma 45rocneho tlsteho bradateho "dedka" a ona mala 19. nedokazal som to pochopit. dnes uz viem. a mozno takto naseriem ja nejakeho typka :D
By som sa cítila jak s fotrom. Brr
Mňa nikdy starší nepritahovali. To by musel byť iný format chlapa, aby ma priťahoval. Charizma a tak, chapes. Ale aj tak, sex? No neviem...