Preco je podiel takych vztahov, ze "dvadsiatnicka" je vo vztahu so "styridsiadnikom" ?
Resp proste 18-25 na 30-40, alebo podobne, blizsie nespecifikovany rozdiel ?
Bolo by vynikajuce ak by sa k tomu vyjadrili hlavne mlade baby co vidia na starych muzoch nieco :-)
Samozrejme nech napise cokolvek hocikto, ved mame slobodu prejavu..
Nic tym nesledujem, len ma to zaujima :D Akym smerom sa ubrat na moje 30. narodeniny :D
Co vidia mlade baby na starych muzoch ?
ixple
nj :)
presne to by ma odradzalo, ze ak je to dnes super pohoda klidek tabacek.. tak o par rokov sa to zmeni, teda pri 20r rozdieloch.. a to si musi uvedomit kazdy, teda ide do vztahu ako keby s veodmim a suhlasom, ze je to docasna sranda..
teda 100 ludi 100 chuti, toto sa neda nijak odsudit, je to fakt.
Správa sa ľahostajne. - check.
Hovorí stále o tej istej téme - CHECK :D
Aktivity nevyžadujúce sociálne cítenie vykonáva veľmi rýchlo a pohotovo - aspon ma nikto nebuzeruje..
zvysok z www.autista.sk na mna nesedi :/
neviem, ci je to zle alebo dobre?
ale raz som videl dokument, ze autistsa ma v hlave kalkulacku a to moze byt super vyhoda, ci nie ?
neviem asi by som si vybrala skor toho starsieho, vies ja mam taku teoriu dokedy som mlada mozem si uzivat napriklad s tym co ma 35 a ked budem vo veku kedy by ho mali mat uz aj muzi (dajme tomu aspon 26) tak si budem hladat partnera priblizne v mojom veku, podla mna vztah so starsim muzom moze byt krasny ale urcite si neviem predstavit ze by som zila alebo mala dieta s niekym kto by bol odomna o 20 rokov starsi, v urcitej zivotnej etape to ludom moze vyhovovat ale neskor by uz vek minimalne jedneho z nich obmedzoval
ok :)
pytam sa len tak, mozno blbo, chcem tomu pochopit, nie to vyvratit :D (i ked sa fakt musim drzat retaze :P )
este jedna otazka, tu som chcel ale na koniec, lenze neviem ako sa debata vyvinie:
ak by boli dvaja muzi vedla seba, jeden 20, jeden 35, a obaja by boli na tom intelektualne rovnako, ba dokonca vo vsetkych smeroch, zena ma 18.
ktoreho by si vybrala a preco ?
(i ked sa to takto ASI neda porovnat, lebo laska je slepa, raz by to obl ten a v alternativnej realite by to bol onen.. ale to je jedno, ciste teoreticky sa pytam :) )
no napisal si to tak zvlastne, zeny proste dospievaju skor ako muzi chapes? ja nehovorim ze 20 rocna baba je tak vyspela ako 35 rocny muz ale to je proste o tom ze ked porovnas spravanie 20-nikov a spravanie 35 rocneho muza je v tom velky rozdiel, muz v 35 vie po com zeny tuzia, co maju rady, cez vikendy sa nespijaju do nemoty a tak dalej
mala som priatela o 7 rokov starsieho, co mi nepride tak vela, no prave to, ze na mna posobil ako muz a nie chlapec, ma na nom putalo. A to, ci ma muz nejake majetky alebo vysoky plat nema zena len tak sancu zistit. Len akosi prislo do mody slovo zlatokopka a tak sa to pouziva pomaly ako synonymum zeny. Nemam nic proti vekovym rozdielom. No ak je to obrovsky rozdiel, uz mi tam cosi nehraje. No aj teraz by som dala prednost starsiemu muzovi pred rovesnikom. Niekedy je rozdiel v ich spravani priepastny...