Preco je podiel takych vztahov, ze "dvadsiatnicka" je vo vztahu so "styridsiadnikom" ?
Resp proste 18-25 na 30-40, alebo podobne, blizsie nespecifikovany rozdiel ?
Bolo by vynikajuce ak by sa k tomu vyjadrili hlavne mlade baby co vidia na starych muzoch nieco :-)
Samozrejme nech napise cokolvek hocikto, ved mame slobodu prejavu..
Nic tym nesledujem, len ma to zaujima :D Akym smerom sa ubrat na moje 30. narodeniny :D
Co vidia mlade baby na starych muzoch ?
To čo píšeš beskyd nemá ani hlavu ani pätu. Ak vidíš ženy takto, si chudák. Magy a ďalší majú pravdu. Si úplne mimo realitu, chlape. Daj sa liečiť.
Lost, mňa ziadny, na monterky mam slabosť, tak si dávam bacha, a oblekovy je u mňa antisexy, ja som teraz na horské a športové typy, dobrodruhov. IT typy tiež nemusím :)
On inak bol v mnohých iných veciach super, ale niekedy sa dosť nepríjemne prejavil. Preto sa aj dosť ťažko rozchadza, povies si sice tak ako ty teraz že kopla by som ho do zadku, ja necusim, poviem si svoje, pohadame sa, ospravedlní sa a je to kvázi preč , ale je fakt,že ono to tam uz vyplávalo, že si to mysli a takto to berie. A nerozides sa kvôli tomu, ale kvôli dalsim iným veciam. Lebo tolerancia a kompromisy to stale držia pokope, kým to nepopraska riadne a uz sa to neudrží. Je to smutné že takto končia vzťahy. Ale každý koniec je v podstate smutný.
Podľa mňa to nie je vždy len o peniazoch. Jasné, je to už tak z veľkej miery spoločnosťou brané, že keď má žena staršieho muža, tak automaticky len kvôli peniazom, istému životnému štandardu, ale nemusí to tak byť vždy.
Vo veľkej miere rolu v tom, keď má žena partnera s väčším vekovým rozdielom môže vplývať aj to, že u neho cíti akúsi istotu, že muži vo veku okolo tých 30, 35+ sú už skúsenejší, vedia, čo chcú, sú citovo vyspelí, dokážu im poskytnúť zázemie... Je to individuálne, môžu to byť tieto aspekty, ale aj mnohé iné.. A samozrejme - aj tie materiálne u niektorých žien.
Ja však slabosť pre oveľa starších mužov odo mňa nemám, takže tieto moje tvrdenia sú čisto hypotetické :)
milli, sak ty by si si tiez potom nasla milenca, ale bola by si zabezpecena, proste jedneho by si mala ako zivitela a zabezpecovatela, providera a druheho na sex, ako kazda ina by si si z kazdeho urvala to co by sa dalo, normalka.
To by ma skor zaujimalo toto:
Ide zena ulicou a vidi pred sebou dvoch muzov.
Jeden z nich je krasny v obleku, alebo proste taky nad urovnou..
A druhy kope alebo muruje nieco.
Obaja maju rovnaky vek cca, rovnaku postavu, ale ten v obleceni ma krajsiu tvar, ten v monerkach je neupraveny, neoholeny, a upoteny a smradlavy.
Ktory ju asi tak viac zaujme? :P
Tak to mi je ľúto, Sejla :( niektorí ľudia sú sprostí a ani nevedia, čo robia. Škoda ze tak veľa ľudí sa nechá ovládnuť tým že ma nad niekým moc, a potom to zneužíva na ponižovania, či týranie
Milli, zbytočna snaha, Beskyd je jak pokazený gramofón:) možno je to dokonca aplikacia, vir, ktora spamuje s rovnakými príspevkami, a reaguje na heslá ako ženy a muži, zlatokopky, bratislava a podobne
arriva dobre, že si sa ho zbavila. Mne toto robil... teda mojej mame jej druhý muž. Mne hovoril horšie veci, okrem iného aj to, ako si mám hladať starého a bohatého chuja, že vtedy mi bude najlepšie, lebo sama nič nedokážem. A stále mám v sebe tú zlosť, lebo nechutne urážal moju mamu a jej deti a ona ho nikdy nemohla poslať, ale to je jedno...
Beskyd, citujem:
"jasne, robotnika so 400 evri mesacne a pride zabezpeceny chlapik s 2 500 +, riadnym autom, domom, prestizou a bezna zena ho odmietne lebo ona lubi svojho robotnika co byva na ubytovni alebo po zaplateni najmu alebo splatok hypoteky ma akurat na pivo a tresku z lidla:) ano, presne takto to funguje:)"
A vies, ze by som ho nevymenila?
Lebo ten, co zaraba 2500 eur bud travi plno casu v praci a zvysok s milenkami, takze na mna by nemal cas.