Co vidia mlade baby na starych muzoch ?

Príspevok v téme: Co vidia mlade baby na starych muzoch ?
lost

Preco je podiel takych vztahov, ze "dvadsiatnicka" je vo vztahu so "styridsiadnikom" ?
Resp proste 18-25 na 30-40, alebo podobne, blizsie nespecifikovany rozdiel ?
Bolo by vynikajuce ak by sa k tomu vyjadrili hlavne mlade baby co vidia na starych muzoch nieco :-)
Samozrejme nech napise cokolvek hocikto, ved mame slobodu prejavu..
Nic tym nesledujem, len ma to zaujima :D Akym smerom sa ubrat na moje 30. narodeniny :D

Zaran

Aja,toto bolo od teba hnusné :D proste mne sa starší chlapy nepáčia a neni mi príjemné ked na mňa zíza a slintá 30-40-ník.Mne sa páčia mladí.Je síce pravda že rozumu na rozdávanie nemajú ale to sa časom spraví:p
To s MHD-čkou som uviedla len ako príklad,ja inák s MHD-čkou nechodím :p

lost

Zaran

brr :D

to je sranda inac, genialny opis :D

no neviem, cim dalej tym viac si vazim svoj mizerny zivot :D lebo presne ten opis ze vstavat o 6 00 a ist do 2km vzdialenej skoly s taskou na chrbte na ladovom chodniku, mhd isla 6 40, 7 00 v skole a 7 45 zvoni, tj 35 minut na opisovanie D.U. :)))

ono je to potom ale obrovske pokusenie pre tie 15 rocne.. a mozno si ani neuvedomuju aku hru prave zacali hrat.. mozno ak by som bol zena tak v tych 15 by sa mi tiez pacilo BMW viac ako MHD :D :D :D
v tom case mali moji rodicia Skodovku 120 :) teda tu staru klasicku :D sa pamatam ako sa na tom smiali spoluziaci.. isto by si moj v tom case povedzme 35 rocny otec ziadny 20tku nezbalil !!! :D
zmysel to dava, ciastocne ano..

takze BMW je kluuuc :D haha, minimalne jeden z :)

lenze stale ma neopusta otazka, kto je potom na vine? 15 rocna co sa namotala? alebo 30 rocny co namotaval ?

Aja02

Zaran, možno aj ty by si chcela muža, ktorý má 20 rokov, auto a nemusela by si trčať v MHD, akurát žiaden o teba nestojí. :P

lost

milli11,
ale aj robotnik pracuje tak dlho ako biznisman :) lebo manualne pracuje dlhdo, napr 12 hodin denne, alebo mozno 10 hodin + cesty..

Mimulus - na tvoju otazku preco zatracuju 20tnikov, tak to je tym ze nevedia citat trh.. len mrtva ryba plava s davom, to mas tak so zlatom, eurom, vsetkym - ked je to v mediach ze "nakujupte!" tak insider predava, outsider co nevie citat trh, tak nakupuje.. alebo je to potom divne nastaveny filter na ludi, napr: ak cigan vojde do miestnosti, kazdy si povie "hrozi nam nebezpecie", ak pride afganec do USA, to iste.. blby filter.. jasne ze ak porovnam obycajneho bieleho, vs obycajneho cierneho, tak z tmavej skupiny je zlodejov 5x viac.. napriklad, ale nie je to pravidlom, no mnoho ludi si z toho pravidlo robi. a to mi ver ze aj na uradoch a podobnych instituciach :D atd blablabla...

Slecna A.
neviem trnava, bratislava? :D
ak by ten podiel bol zanedbatelny, ako by som prisiel na taku otazku? :D
alebo tolko dcer chodi so svojimi otcami po ulici drziac sa rukou v takom veku? :)
no zaujimalo by ma presne cislo, ale k takemu sa dostat by bolo narocne a ludia maju tendenciu kazit statistiku uz len zo zasady, ci mozno zavisti..

Zaran

Ja zase nerozumiem čo vidí dospelý chlap v rozmedzí 20-40 rokov na 15,16-ročnej zasranej.
Inak odpovedať ti viem presne,lost.Love.
Mám 15,ich uvažovanie ti zhruba opísať viem:"Je ráno,zima,treba ísť do školy,načo sa budem trepať v plnej MHD-čke,ked ma môj 30-priateľ môže odviesť na svojom bavoráku?"
No nezamiluješ sa? :D
Iný dôvod,ti uviesť neviem.
oh,už mám zmýšľanie a la Vemeno :D
Mňa osobne starí chreni nikdy nepriťahovali,brrrr,ešte by som sa zmýlila a poviem mu "Oci" :D

Mimulus

No konečne :) lenže ak si vezmeš, že na slovensku je viac rozvodov ako sa stihne uzatvoriť manželstiev, neúplných rodín a sirôt.... tak neviem či sú tí starší muži až tak dobré riešenie. Ale ináč súhlasím :)

milli11

Mala som spoluziacku, ona mala 18, jej frajer 20 a otehotnela. Vsetci cakali, ako to dopadne. Lenze on sa k tomu postavil zodpovedne. Doteraz su spolu. Takze ano, mozu byt aj ti 20 rocni zodpovedni. Ale stale si myslim, ze su v mensine.

Clovek sa totiz dost napocuval chlapcenskych reci: "Som este mlady, musim si uzivat. Ja a dieta, to neprichadza do uvahy, ja mam ine plany v zivote." Takze od takych radsej zena zdrhne. Teda aspon ja.

A potom clovek automaticky inklinuje k tym starsim, o 5-10 rokov, ktori zenu ubezpecia, ze by sa vedeli postarat o nu, aj o deti, ktore by prisli. OK, niektori obcas klamu. Ale zena potrebuje povzbudenie, oporu, stabilitu.

Slecna A.

KDE je taky podiel vztahov? Ja sa teda pohybujem v obrovskom kruhu ludi a o takom vztahu neviem, ze existuje. Takze ako mozes takto zovseobecnovat? To je akoby tu niektora zenska napisala, ze ju chalan podviedol a preto si aj ty kurevnik. Probuh ludia, najprv sa zamyslite, az potom piste. Ano, take vztahy urcite existuju a take baby maju na to urcity dovod. Ked sa pohrabes v psychologi, mozno tam najdes aj velmi jednoduche odpovede, ktore by ta napadli aj sameho za istych okolnosti....ach