Co vidia mlade baby na starych muzoch ?

Príspevok v téme: Co vidia mlade baby na starych muzoch ?
lost

Preco je podiel takych vztahov, ze "dvadsiatnicka" je vo vztahu so "styridsiadnikom" ?
Resp proste 18-25 na 30-40, alebo podobne, blizsie nespecifikovany rozdiel ?
Bolo by vynikajuce ak by sa k tomu vyjadrili hlavne mlade baby co vidia na starych muzoch nieco :-)
Samozrejme nech napise cokolvek hocikto, ved mame slobodu prejavu..
Nic tym nesledujem, len ma to zaujima :D Akym smerom sa ubrat na moje 30. narodeniny :D

Aja02

Starší muž ma skôr dokáže zaujať, pretože majú charizmu a šarm. :)
Ale hlavne je to o správaní. Neznášam vulgárnych, drzých a namyslených mužov,a tí mladí väčšinou takí sú. Mám rada, keď je muž slušný a zdvorilý. To si na tých starších cením najviac + majú skúsenosti a rozhľad.

škoricová

Ja osobne som určite na starších. Aj teraz mám priateľa staršieho 8 rokov, a nemenila by som ho za nič na svete.
Je to hlavne preto, že mladší sú jednoducho hlúpi jak bota. Mám z nich neskutočné nervy, ako sa tvária, že keď majú 22,tak sú najväčší frajeri lebo fajčia, ožierajú sa, ich slovník tvoria len vulgarizmy a prihlúplo sa rehocú na somarinách.
Naopak muži po tridsiatke sú už "muži". Vybujačili sa, tak už konečne prišli k rozumu. Sú zodpovední, gentlemani, vedia, čo žena potrebuje a myslia racionálnejšie. Myslia na rodinu, na spoločnú budúcnosť, zázemie, na domov. A hlavne vážia si ženu ako svoje najväčšie šťastie. :)

arriva

Kveerik, ale ja by som bola pre neho pristara, a on pre mňa tiež:D ale nie, vždy je to najmä o tých sympatiach. No fakt som zvedava, do koho sa najbližšie buchnem, lebo ten môj bývalý vlastne ani vôbec nebol môj typ. Až na tie oči, tie ma uhranuli, sakra :D

Mimulus

Podľa mňa peniaze, zázemie, skúsenosti, zodpovednosť - ešte nejaké to auto. Ostatné je už detail dnešnej doby.

milli11

lost,

"Ide zena ulicou a vidi pred sebou dvoch muzov.

Jeden z nich je krasny v obleku, alebo proste taky nad urovnou..

A druhy kope alebo muruje nieco.

Ktory ju asi tak viac zaujme? :P"

No, robotnik ma zvacsa krajsie telo. A este ked sa mu napnu svaly pri tom kopani...

Ze je neoholeny, nevadi, mne sa pacia muzi so strniskom. Pre mna je strnisko najsexi!!!

Co sa tyka potu, ved sa doma osprchuje.

A ten biznisman, nieee, vravim, ze robu biznisy a na mna by nemal cas. Okrem toho, ked je tak krasne nahodeny, mozno je aj metrosexual. A netreba mi chlapa, co ma viac kozmetickych pipravkov ako ja. :D

kveeerik

Lost, mám manžela staršieho o 18 rokov, brali sme sa keď som mala 19. Čo som na ňom videla? Dušu a najmä jeho srdce. Mňa zaujal najmä tým, že bol jednoducho skvelý. Taký ten "kladný hrdina", dobrák od kosti. Možno je dobrák až príliš a ľudia ho zneužívajú a občas si na neho vyšliapnu. Ale už sa postupne naučul ovládať aj toto. Nie je to a ani nikdy nebolo o peniazoch, aute, dome či inom zabezpečení, ako tu píše beskyd v presvedčení, že kto si myslí niečo iné, je chorý. Tých peňazí nemáme nazvyš, aj keď zase na druhej strane netrieme žiadnu biedu. A nie je to ani o tom, že by bol krásavec, alebo vyzeral o 10 rokov menej, než má. Jasne, aj on ma občas dokáže nasrať, ale to zas aj ja jeho, veď čo, nikto nie je dokonalý, nie? :o))
Sme šťastní, v pohode a vôbec ma nikdy netrápilo, ako sa na mňa alebo nás niektorí obmedzenci pozerajú, alebo čo si hovoria alebo myslia.