Preco je podiel takych vztahov, ze "dvadsiatnicka" je vo vztahu so "styridsiadnikom" ?
Resp proste 18-25 na 30-40, alebo podobne, blizsie nespecifikovany rozdiel ?
Bolo by vynikajuce ak by sa k tomu vyjadrili hlavne mlade baby co vidia na starych muzoch nieco :-)
Samozrejme nech napise cokolvek hocikto, ved mame slobodu prejavu..
Nic tym nesledujem, len ma to zaujima :D Akym smerom sa ubrat na moje 30. narodeniny :D
Co vidia mlade baby na starych muzoch ?
ked raz budem mat SUV, tak to bude toto
www.autogaul.com
jeden sused ho ma a je to iny respekt take nieco vidiet v pohybe :D
este sa da krasne vylepsit tymi tycami na narazniku a vyzera to auto fakt strasidelne a kazdy sa mu vyhyba, plus super na rozbite cesty.
Mne sa nepacia koncerny ako VW, a BMW a mercedes... pche :D
mam jedinecne auto vo svojom meste :P ale baby na to som chytat este neskusal :D
PS: to nie je ferrari ale www.todo-photoshop.com 25 rocna krabicka :D
milli hehe :D dobrá teoria:D
Ale náhodou existujú aj výnimočné prípady ked peniaze sú to čo dievča odpudí:ja som mala kamošku za ktorou behal 20-ročný chalan,dochádzal za ňou cca.20 km autobusom,ľúbili sa a ked neskôr zistila že je podnikateľov syn,kopla ho do riti v presvedčení,že ju chcel len využiť,nuž čo.
Otázka je či je taký charakter alebo taká sprostá,navzájom sa nevylučuje jedno ani druhé.
inač lost:D
Nuž čo,ved aj škodovka bola svojho času sexy :DDD
Teraz sú cesty prepchaté Pasatmi,Fiatmi,všadé samý Citroen,sem-tam BMW-nuda :D
Jedine,ked sa vezieš v takom Tuaregu a pozoruješ okolie,tie pohľady zlomyseľných ľudí stoja za to :D
to len tak, ale tu je trošku iná situácia.
Zaran :) som veľmi rád, že nie všetky ženy do tohoto profilu zapadajú.
ale super téma...
Ved ano-urcite je to aj naopak.Poznala som take co sa vyslovene netajili tym ze maju radi starsich.....a ked boli zenaty bolo to pre nich este lepsie-lebo ze vraj su skusenejsi....
Milli, môj bol aj robotník, aj manažér. Ako obyčajný robotník by ani nevyzil. Telefón mu zvonil v kuse, aj na dovolenke.
A co ked je to naopak? Ze ta mlada, 15 rocna namotala 30-40 rocneho? :DDD Lebo chcela chlapa s BMW? A on sa nechal zblbnut, lebo mal chut na mlade masko. A (okrem ineho :D) mu dviha aj ego, ze aky je on este pritazlivy, ze ho chce aj taka mladucka 15 rocna dievcina. :DDD
v tom case mali moji rodicia Skodovku 120 :) teda tu staru klasicku :D sa pamatam ako sa na tom smiali spoluziaci.. isto by si moj v tom case povedzme 35 rocny otec ziadny 20tku nezbalil !!! :D
:DDDD
lost nepodcenuj otca,co by nezbalil-len nebola az taka zkazena doba.Ale aj tom case oblbovali zenaci 15nast rocne/som toho priklad-len som im rychlo ukazala kam patria :DDD/
bolo toho po menej a nerobilo sa to takto okato ako teraz v tejto skazenej dobe ......
lost, ano robotnik pracuje aj 8hodin, aj 12 hodin. Ale zvycajne pride domov a hodi pracu za hlavu. Teda aspon ti, ktorych poznam, ci su muzi alebo my zeny, skonci robota, uz sa k nej v myslienkach nevraciame. :D
Zato taky biznisman, par som ich videla este ako pubertacka u strykov, ti riesia svoje biznisy este aj na navsteve. Najmenej 10x za asi 2 hodiny im zazvonil telefon a stale to bolo o obchodoch a rieseni problemov vo firme. A to nehovorim o tom, ako by sa na neho lepili dalsie zeny. To aby som ich potom odhanala? :DDD
S robotnikmi je vacsia sranda. :D