Prace som videla skutocny pribeh o dvojrocnom chlapcovi, ktory tvrdil, ze bol pilot v druhej svetovej vojne. Toto sa stalo teraz v roku 2007 a chlapcek je uplne normalny a inteligentny... Ked mal chlapec dva roky, tak zacal mavat hrozne nocne mory a krical kazdu noc ako o zivot. Bol skruteny do polohy, lezal na chrbte a kyval rukami a nohami tak, akokeby bol niekde zatvoreny a nemohol vyjst. Po troch mesiacoch raz v noci, ked sa vsetci zobudili na krik, tak im sam od seba povedal, ze je zatvoreny v horiacom lietadle a nemoze vyjst. Nato sa otec opytal, ze kde sa to deje a chlapec nato, ze v Japonsku a je pilot. Otec sa ho opytal, ze ako vie, ze je v Japonsku, chlapec na to, ze z vlajky v lietadle a lietadlo spadlo po odstreleni vojenskou stihackou. A este povedal, ze stale vzlietali z lode NATOMA a bol tam aj sjednym pilotom menom Jack Larson. Tak to vsetko preverili a ten pilot aj ta lod SKUTOCNE existovali... Mama toho chlapceka hovorila, ze od narodenia sa hral iba s lietadlami, a ked zacal rozpravat, tak im opisoval presne, z coho sa sklada lietadlo - odbornymi nazvami... Cela jeho rodina a odbornici nemali ineho vysvetlenia, iba ako reinkarnaciu, ze dusa pilota sa znova narodila... A to najlepsie je, ze chlapec ma teraz 5 rokov a nic si uz nepamata, ziadny minuly zivot, nic, Dialo sa to iba ked bol este babo... Ja verim na reinkarnaciu. Po smrti sa znova narodime, ci uz ako v ludskej, alebo zvieracej podobe, zena, alebo muz, moslim, alebo krestan, stastny alebo tyrany. Verim, ze kazda dusa si musi prejst vsetkym. Alebo, ako sa chovame teraz, tak nam aj bude nadelene v buducom zivote... Aky mate nazor vy? Zazili ste nieco alebo videli ohladom reinkarnacie? A mozete si vyhladat aj na internete o tom chlapcovi, vola sa James Leininger...
Reinkarnacia, my vsetci mame za sebou minule zivoty.
anjelik :D no dobre, aj súbežný je v tomto prípade to isté. Rôzne svety majú niekoľko rovnakých elementov - súbežných, čiže sa prelínajú. A nemyslím si, že súcit je záležitosťou rozmýšlania. Pre mňa je to niečo, čo v každom je a rozmýšlaním ho buď v sebe umocní, uvedomuje si ho, alebo ho svojim rozmýšlaním blokuje, oddaluje. Ale toto sú už úplné teórie, ja nehovorím, že mám pravdu:D
Tak pre mňa paralelný znamená súbežný, ale neprelínajúci sa. :o) Existujú spojenia paralelných svetov, reálne miesta, kadiaľ sa dá skutočne preniknúť do vyššej alebo nižšej paralely. ;o)
mysteriesbyme.blog.cz
Súcit je záležitosť rozmýšľania, iba rozmýšľaním sa môžeš stať citlivou a empatickou bytosťou.
anjelik*, veď ja som nikde nenapísala, že paralelné vesmíry sa odlišujú časom:) A ani neodlišujem žiadne vyššie/nižšie paralely. Len som naznačila to, čo práve tvrdíš - že čas si vytvárajú ľuďia sami... A ten súcit som povedala, ako nejaké preopjenie dvoch paralelných vesmírov, súcit nevychádza z rozmýšlania, ale z cítenia, je hlboko podvedomý a preto tá úvaha, že súcit môže byť vlastne len uvedomenie si samého seba v inom paralelnom vesmíre.
Šejla, tak predne, paralelné vesmíry sa neodlišujú časom, ale energeticky. Sú zložené z iných energetických častíc a ty si schopná vnímať iba ten vesmír, na ktorý si energeticky vyladená. Ako je rádio vyladené na určitú frekvenciu. Takže rozhodne s tým nemá nič dokopy čas. Čas je iba funkciou, priradením a vytváraš si ho ty sama, ako pozorujúci a vnímajúci princíp. To znamená priradíš si v hlave, že Slnko vyšlo, Slnko zapadlo...nazvem si to deň. Ďalej, vývoj smeruje od jednoduchších foriem k vyšším. A tak nie, v nižšej paralele nebudeš vrahom a vo vyššej obeťou. Súcit a to ostatné je jednoznačne vývojové. :o)
ano prevtelenie musi existovat. Ja som chalan cely zivot zil v meste,a raz sme boli s rodicmi v skanzeme a ked sme vosli do jedneho stareho gazdovskeho domu zacal som sa rozpamätavat, ze v takom dome som zil.Dokonca som presne vedel pomänovat veci co tam boli aj naco sa pouzivali.Rodicia ostali prekvapeny a nechapali odkial to mozem vediet.Vravim im zil som v takom dome,bolo nas osem deti a boli sme chudobny.Otec v tom minulom zivote odisiel do Ameriky a posielal mame dolare kym nespadol na nejakej stavbe a zomrel,Tak to vtedy mame povedali chlapi co sa vratili.Boli chudobnejsi a nakoniec pomreli vsetky mensie deti.Potom pamätam,ze som sa dal naverbovat.lebo vtedy v armade sa dalo dobre zarobit.A dalej len utrzkovite, ze bola vojna, vybuch a koniec viac neviem nic.Sranda je, ze momentalne pracujem v NL a teraz na stavbe mam panicky strach s vysok, a mozno este ma caka vojna vybuch a koniec, aby sa uzavrel dalsi pribeh,ci cesta mojej duse. Ale daco na tom bude,uz som sa rozpraval s viacerimy co vraveli ze maju pocit, ze uz tu zili,alebo ked niekde pridu presne vedia, ze uz som tu bol,ale asi v minulom zivote.Len sa bali porozpravat o tom kvoli vysmechu inych.
Kto neveri nech si precita knihu Zivot po zivote
Ked existuje gamer over, je nadej, ze existuje i new game:D
www.deviantart.com
Sejla, celkom zaujimavy nazor.