Reinkarnacia, my vsetci mame za sebou minule zivoty.

Príspevok v téme: Reinkarnacia, my vsetci mame za sebou minule zivoty.
Aisha5

Prace som videla skutocny pribeh o dvojrocnom chlapcovi, ktory tvrdil, ze bol pilot v druhej svetovej vojne. Toto sa stalo teraz v roku 2007 a chlapcek je uplne normalny a inteligentny... Ked mal chlapec dva roky, tak zacal mavat hrozne nocne mory a krical kazdu noc ako o zivot. Bol skruteny do polohy, lezal na chrbte a kyval rukami a nohami tak, akokeby bol niekde zatvoreny a nemohol vyjst. Po troch mesiacoch raz v noci, ked sa vsetci zobudili na krik, tak im sam od seba povedal, ze je zatvoreny v horiacom lietadle a nemoze vyjst. Nato sa otec opytal, ze kde sa to deje a chlapec nato, ze v Japonsku a je pilot. Otec sa ho opytal, ze ako vie, ze je v Japonsku, chlapec na to, ze z vlajky v lietadle a lietadlo spadlo po odstreleni vojenskou stihackou. A este povedal, ze stale vzlietali z lode NATOMA a bol tam aj sjednym pilotom menom Jack Larson. Tak to vsetko preverili a ten pilot aj ta lod SKUTOCNE existovali... Mama toho chlapceka hovorila, ze od narodenia sa hral iba s lietadlami, a ked zacal rozpravat, tak im opisoval presne, z coho sa sklada lietadlo - odbornymi nazvami... Cela jeho rodina a odbornici nemali ineho vysvetlenia, iba ako reinkarnaciu, ze dusa pilota sa znova narodila... A to najlepsie je, ze chlapec ma teraz 5 rokov a nic si uz nepamata, ziadny minuly zivot, nic, Dialo sa to iba ked bol este babo... Ja verim na reinkarnaciu. Po smrti sa znova narodime, ci uz ako v ludskej, alebo zvieracej podobe, zena, alebo muz, moslim, alebo krestan, stastny alebo tyrany. Verim, ze kazda dusa si musi prejst vsetkym. Alebo, ako sa chovame teraz, tak nam aj bude nadelene v buducom zivote... Aky mate nazor vy? Zazili ste nieco alebo videli ohladom reinkarnacie? A mozete si vyhladat aj na internete o tom chlapcovi, vola sa James Leininger...

anjelik*

Aisha, ten tvoj názor, že nebo a peklo existujú a to v podobe reinkarnácie. :o) S tým teda moc nesúhlasím. Vychádzajme povedzme z toho, že je niekto masový vrah. Vo svojich spomienkach si navždy nesie to, aký úžasný pocit to bol, niekoho zabiť. Narodí sa znovu..myslíš, že bude obeťou?? Potom by ale musel existovať niekto, kto určuje, kde a komu sa narodí, niekto, kto by ho predurčil tou obeťou byť. Aby ten pocit zabíjanej a týranej obete zažil. Pretože, keby to bol on sám, kto si volí, komu sa narodí, osobne veeeeľmi pochybujem, že by sa narodil ako niekto, koho raz za temnej noci odkrágľujú v parku. Reinkarnáciu nespochybňujem, ale prikláňam sa k názoru, že sa skôr dokola točíme v tom istom a nie, že sme raz myši, raz mačky, raz ženy a raz muži. Ale že blbí zostávame stále a znovu. ;o)

Aisha5

Cukorr, tak to on potom nieje budhista. Budhista je iba ten, kto tomu veri. Ale ked ma dve tvare, tak v buducom zivote sa moze narodit ako obojzivelmik. :)
Anjelik, ved nikto ti nehovori, ze hned musis ist do shaolinskeho chramu stat sa mnichom :)a krutit mlyncekmi cely zivot. Staci sa v zivote pridrziavat svojich pravidiel, ktore su bud ovplyvnene tvojou vierou alebo uz comu veris a zakazdym sa snazit zit najlepsie, ako mozes...

anjelik*

Aisha, ono niekedy sa treba ale zamyslieť, z čoho ten pokoj budhizmu pramení. Vieš,lebo pokoj môže prameniť aj zo zmierenia sa, že veď sa narodím zase, tak ako na čo sa mám vôbec snažiť?? A tak sú potom spokojní a veselo si melú celý deň mlynčekmi a dokola opakujú to isté. Je to samozrejme upokojujúce, nezamýšľať sa, ale či to niekam človeka posunie?? Na to si už skús odpovedať sama. ;o)

no celkom by som s tym nesuhlasil, lebo poznam jedneho budhistu, ktory ma dve tvare. ked sa od neho ziada, aby bol lama, tak je lama. ked sa ziada, aby bol nekompromisny podnikatel, tak je feste nekompromisny. niekedy je totiz to "vierovyznanie" iba taka poza.

Aisha5

Lulu aj moj brat ma casto taketo jasnovidecke stavy. Pritom je uplne bezny chlap, by si na neho nic nepovedala, ale o tychto jeho stavoch cely zivot viem iba ja... Prave preto sa casto zamyslam nad tymito vecami, lebo viem, ze naozaj existuju...
Cukor, budhisti su asi jedini ludia na svete, ktori maju v sebe pokoj. Niesu zozierani nasimi novodobymi "civilizacnymi chorobami" ako je zavist, ziarlivost, pachtivost za peniazmi, povyseneckost, egoizmus. Preto su stastni a umieraju stastni...

Cukkor

budhizmus je preto mnohym sympaticky, lebo ma oporu prave v reinkarnacii. budzisti veria, ze sa sem chodime ucit, ze kazdy je na inom stupni vyvoja a preto su k inym ludom aj k inym cirkviam tolerantni, lebo su presvedceni, ze clovek, ktory je napr. katolik alebo moslim je taky preto, lebo sa prave uci nejaku lekciu. skratka podla nich je vsetko tak, ako ma byt, nikoho neodsudzuju a nicomu sa necuduju. a ta ich tolerantnost na nich ludi pritahuje.

Lulu2011

aisha - ved ja tomu verim a ani neviem preco, ale to je take ludske...clovek proste musi mat vysvetlenie na vsetko a predstava totalne nespravodliveho zivota ho rozculuje :)

Aisha5

Lulu ja verim, ze nebo a peklo existuje. ALe vo forme reinkarnacie. Napriklad Ak niekto zil doterajsi zivot ako vrah, tak sa za trest znovu narodi ako obet, ktora bude trpiet - peklo. Ak niekto zil doterajsi zivot cestne,tak sa kludne moze narodit do bohatej rodiny a prezit svoj zivot v spokojnosti a nezalezi, ci sa narodi ako zena, alebo muz - nebo. Takto sa kazdemu vsetko raz vracia. Zalezi len od nas, aky osud si urcime... Teraz ma za ten nazor poriadne sprdnite.. :)