Prace som videla skutocny pribeh o dvojrocnom chlapcovi, ktory tvrdil, ze bol pilot v druhej svetovej vojne. Toto sa stalo teraz v roku 2007 a chlapcek je uplne normalny a inteligentny... Ked mal chlapec dva roky, tak zacal mavat hrozne nocne mory a krical kazdu noc ako o zivot. Bol skruteny do polohy, lezal na chrbte a kyval rukami a nohami tak, akokeby bol niekde zatvoreny a nemohol vyjst. Po troch mesiacoch raz v noci, ked sa vsetci zobudili na krik, tak im sam od seba povedal, ze je zatvoreny v horiacom lietadle a nemoze vyjst. Nato sa otec opytal, ze kde sa to deje a chlapec nato, ze v Japonsku a je pilot. Otec sa ho opytal, ze ako vie, ze je v Japonsku, chlapec na to, ze z vlajky v lietadle a lietadlo spadlo po odstreleni vojenskou stihackou. A este povedal, ze stale vzlietali z lode NATOMA a bol tam aj sjednym pilotom menom Jack Larson. Tak to vsetko preverili a ten pilot aj ta lod SKUTOCNE existovali... Mama toho chlapceka hovorila, ze od narodenia sa hral iba s lietadlami, a ked zacal rozpravat, tak im opisoval presne, z coho sa sklada lietadlo - odbornymi nazvami... Cela jeho rodina a odbornici nemali ineho vysvetlenia, iba ako reinkarnaciu, ze dusa pilota sa znova narodila... A to najlepsie je, ze chlapec ma teraz 5 rokov a nic si uz nepamata, ziadny minuly zivot, nic, Dialo sa to iba ked bol este babo... Ja verim na reinkarnaciu. Po smrti sa znova narodime, ci uz ako v ludskej, alebo zvieracej podobe, zena, alebo muz, moslim, alebo krestan, stastny alebo tyrany. Verim, ze kazda dusa si musi prejst vsetkym. Alebo, ako sa chovame teraz, tak nam aj bude nadelene v buducom zivote... Aky mate nazor vy? Zazili ste nieco alebo videli ohladom reinkarnacie? A mozete si vyhladat aj na internete o tom chlapcovi, vola sa James Leininger...
Reinkarnacia, my vsetci mame za sebou minule zivoty.
V talianskom časopise Oggi bol uverejnený fakt, že Vatikán vlastní po USA druhý najväčší zlatý poklad v hodnote 3.500.000.000 Eur. V porovnaní s tým obnáša hodnota štátneho zlatého pokladu Talianska »iba« 400 miliárd lír. Toto však bolo v roku 1952. 1) Aký veľký je asi zlatý poklad Vatikánu v roku 2010? Ak pripočítame stúpanie hodnoty zlata, potom je to horibilné znásobenie. Pri predaji tohto zlatého pokladu by to Vatikánu prinieslo zisk prípadne až 650 %...
RNG, pravdepodobne si to zabudol prerátať. :o) A máme už rok 2012...
anjelik, vytahuju tam veci z pred staroci a robia ich akoby za to dnesna cirkev (a kazdy knaz osobne) mala byt zodpovedna.
To je asi taka logika, ako ked povies, ze "vsetci obyvatelia v USA su kriminalni, okrem povodnych a nekrizenych indianov, lebo im "uchvatili" ich "majetok".
Alebo ze slovanske obyvatelstvo Slovenska, Ciech a Polska je kriminalne, lebo vytlacilo Keltov z ich povodneho domova. A Ma
dari zase panonskych Slovakov atd.Co sa tyka toho zlateho pokladu Vatikanu, je sice relativne velky, ale napr by nestacil hnat spotrebu USA alebo EU ani len niekolko dni
.Je to len 3.5 miliardy euro(osobne som si myslel, ze je tam ovela viac/), tj menej nez 5 miliard dolarov a len denny vnutorny obrat v USA je 16 trilionov deleno 365 dni=vyse 50 miliard dolarov, tj desatnasobok pokladu Vatikanu.
Cely Americky zlaty poklad aj pri dnesnych sialenych cenach zlata nestaci ani na 2 tyzdne US vnutornej spotreby.
Zlato dnes neznamena bohatstvo ako kedysi
Peniaze su v pode, priemysle, realitach a infrastrukture. Drahe kovy su v tom len nepatrne.
Podobne stvave clanky sa pisu casto na ociernenie cirkve, ale ked sa pozres napr na Billa Gatesa, a takych podobnych bohatych je plno na svete) len jeho osobny majetok, ktory sa priznava je 69 miliard dolarov, tj vyse 20 krat tolko, co ma Vatikan v zlate.
A takych ludi je na svete plno, aj ked niektori z nich maju len 10 miliard, tj su "chudobnejsi"
To su prave ti, co sa po celom svete spajaju do tej Globalnej vlady, ktora dnes diktuje celu svetovu politiku a ekonomiu spoza opony cez svoje babky, tj politikov, ekonomov, akciovy trh a komunikacie.
A tym zavadzia konkurencia cirkve, nezavisle rozmyslajucich ludi,moralka , demokraticke ustavy a podobne. Ti chcu vsetko osobne manipulovat, bez akejkolvek inej konkurencie.
RNG priemer ľudí? haha keď na jedného skutočného miliardára pripadá asi milión chudobných, ten priemer nemá žiadu váhu. Keď to moderné otrokárstvo vyzerá nejak takto misterseed.com Teda väčšina ľudí by čo dala za to, aby boli tí "priemerní" fúúú to by sa nám žilo. Ja slepo neprenasledujem tlač, ja nie, iba používam sedliacky rozum. A povedzme, že ten link, čo sem dala anjelik, je plný klamstiev liberálnych vymývačov mozgu, že je zmanipulovaný, ako má človek veriť tomu, že cirkev nemanipuluje a nezavádza??? 2000 rokov donácie?? Určite verím, že majú úplne čisté svedomie, keď vidím, že samotní kňazi brali odpustky, dodnes pýtajú príspevky, almužny od starých babiek, za všetko sa u nich platí, krst, prijímanie, svadby, za väčšie úplatky kľudne zosobášia aj rozvedených, nepokrstených v kostole, všetko sa u nich kupuje! Toto nie je manipulácia?
Nie Šejla je tou, ktorá tu má vymytý mozog. :o)
Sejla, predstavujes tu produkt liberalniou tlacou vymytych mozgov.
Knazi nie su vobec majetnejsi, ako priemer ludi, na to su tiez statistiky, a cirkev ako organizacia stara(tj krestanska, ine zrejme nepoznas detailne, alebo vobec) ma vyse 2000 rokov donaci ludi, takze je samozrejme bohata, co ovsem jednotlivi knazi vobec nevidia ani nemozu pouzit.Ved pre to sa to aj nahromadilo.
Dnesne donacie/prispevky su len dobrovolne, takze dnes hovorit o "kradnuti cirkve" a jednotlivych knazov je zamerne zavadzanie.
RNG, posledná bašta??? :o)))
dolezite.sk Naposledy zmenené: 26.08.2012
a druhá vec, nie sú známe štatistiky zločinnosti veriacich a neveriacich, príp. ľudí s iným vierovyznaním. Náboženstvo väčšinou vyznáva správne hodnoty a morálne štandardy, podobne ako komunizmus, či demokracia, či hipisáci, ale problém je v tom, že akonáhle sa niečo stane masové, plodí viac zla, ako dobra
RNG zločinnosť závisí do veľmi veľkej miery od životnej úrovne, taký kňaz, ktorý je spravidla majetnejší, než manažér nejakej firmy, načo by taký potreboval kradnúť, či vraždiť kvôli majetku:) A navyše, keď taký kňaz môže kradnúť úplne legálne. Cirkev je jedna z najbohatších inštitúcií a jej majetky sú nakradnuté úplne legálne.
Naproti tomu, ti co nam vladnu maju ovela viac zlocinov na krku, nez priemerny obcan.
Ale systematicky kydaju na cirkev, ktora je dnes uz posledna basta, ktora sirimoralne zasady, nikto iny uz nie, ani politici,ani podnikatelia, ani lekari a ina interligencia, ani ucitelia, ani kladni hrdinovia vo filmoch, nikto....
Len trosticku prioti snahe liberalnej vlady sveta, ktora chce sebou nahradit svetovu moc a ktorej pravidla maju nahradit moralne standardy, ktore dosial cirkev hlasa.
Statistika zlocinu medzi knazmi je ovela nizsia, nez medzi ostatnym ludom, co samozrejme tlac a televizia nechce vidiet, lebo tlac sluzi globalistom, a liberalom v ich cieloch.
A sudy za dokazane zlociny nerobia rozdiel medzi knazmi a ostatnymi ludmi
.Ba prave naopak, zlocin knaza sa roztrubi po celom svete a tresty zan su exemplarne vysoke.Zpravidla vyssie, ako pre ostatnych ludi za tie iste preciny/zlociny.