Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Reinkarnacia, my vsetci mame za sebou minule zivoty.

Príspevok v téme: Reinkarnacia, my vsetci mame za sebou minule zivoty.
Aisha5

Prace som videla skutocny pribeh o dvojrocnom chlapcovi, ktory tvrdil, ze bol pilot v druhej svetovej vojne. Toto sa stalo teraz v roku 2007 a chlapcek je uplne normalny a inteligentny... Ked mal chlapec dva roky, tak zacal mavat hrozne nocne mory a krical kazdu noc ako o zivot. Bol skruteny do polohy, lezal na chrbte a kyval rukami a nohami tak, akokeby bol niekde zatvoreny a nemohol vyjst. Po troch mesiacoch raz v noci, ked sa vsetci zobudili na krik, tak im sam od seba povedal, ze je zatvoreny v horiacom lietadle a nemoze vyjst. Nato sa otec opytal, ze kde sa to deje a chlapec nato, ze v Japonsku a je pilot. Otec sa ho opytal, ze ako vie, ze je v Japonsku, chlapec na to, ze z vlajky v lietadle a lietadlo spadlo po odstreleni vojenskou stihackou. A este povedal, ze stale vzlietali z lode NATOMA a bol tam aj sjednym pilotom menom Jack Larson. Tak to vsetko preverili a ten pilot aj ta lod SKUTOCNE existovali... Mama toho chlapceka hovorila, ze od narodenia sa hral iba s lietadlami, a ked zacal rozpravat, tak im opisoval presne, z coho sa sklada lietadlo - odbornymi nazvami... Cela jeho rodina a odbornici nemali ineho vysvetlenia, iba ako reinkarnaciu, ze dusa pilota sa znova narodila... A to najlepsie je, ze chlapec ma teraz 5 rokov a nic si uz nepamata, ziadny minuly zivot, nic, Dialo sa to iba ked bol este babo... Ja verim na reinkarnaciu. Po smrti sa znova narodime, ci uz ako v ludskej, alebo zvieracej podobe, zena, alebo muz, moslim, alebo krestan, stastny alebo tyrany. Verim, ze kazda dusa si musi prejst vsetkym. Alebo, ako sa chovame teraz, tak nam aj bude nadelene v buducom zivote... Aky mate nazor vy? Zazili ste nieco alebo videli ohladom reinkarnacie? A mozete si vyhladat aj na internete o tom chlapcovi, vola sa James Leininger...

pan d.

Ale aj knazi robia chybu, lebo stale hovoria, pristupte ku sviatosti zmierenia, pristupte, pristupte, clovek pristupi a povie: hresil som, nebol som v kostole v nedelu a pod. dristy.

Sejla

či už človek verí, alebo neverí, mala by to byť jeho súkromná vec a nie téma v diskusnom fóre, alebo sekta, ktorá blázni a manipuluje ludí...A netreba to brať všetko tak emocionálne. To, že neverím, neznamená, že som zlý, bezcharakterný človek. Ale pre kresťanov očividne áno. A to ma uráža.

pan d.

Ja len jednej veci nerozumiem. Z coho sa pre Boha kazdy tyzden spovedaju. Spovedat by sa malo raz v zivote. Ked nastane obratenie, tak sa clovek uz nepotrebuje spovedat, lebo zacne zit kvalitativne iny zivot. To sa nitko z tych ludi este neobratil?

Sejla

cirkev, ktorá sa podielala na otroctve, vraždách, inkvizícií, úplatkárste, stavala ženu do menejcennej pozície, popravovala, krutovládla, viedla vojny, utajovala sväté písmo, prepisovala bibliu, hrabala majetky na úkor hlupákov, diktovala a dodnes manipuluje takým okatým spôsobom, že už aj medzi tými z kresťanskej rodiny stráca prívržencov, ale kde ostala súdnosť?? Nechápem... Aj v prípade, že človek verí v Boha! Načo! preboha mu je kňaz, cirkev, kostoly? Mala som spolužiaka, ktorý bol najväčší zasran, pil, kradol, nebol panic už v 15tich - išiel na teológiu, lebo vravel, že kňazi sa majú ako prasce v žite a dnes je pravdepodobne kňazom. Ako malá som chodila do kostola, kňaz sa ma pri spovedi pýtal intímne otázky. Načo by mi toto všetko bolo? Toto náboženstvo nie je žiadnou zárukou, že človek je morálny, bože koľko poznám takých, čo chodia do kostola každý deň a pritom sú to bezcharakterné hovädá, lebo ich dobre poznám, v nedelu do kostola, na spoveď a majú čisté svedomie. Preboha, o čom toto všetko je? RNG je na omyle, keď tvrdí, že bez kresťanstva ľudia nemôžu mať morálne hodnoty. To je hlúposť. Rozumní ľudia nie sú odkázaní na kresťanskú cirkev.

pan d.

Hovot o viere je ako tarat dve na tri. Vzdy ide o prachy v prvom rade. Oni nas nejako zabavia a mi im za to zaplatime, vsak je to celkom ok. Zabavat sa moze clovek vselijako. Babky napr. zabijaju cas chodenim do kostola, resp. im sije, lebo si myslia, ze skoncia v pekle:DDD Cize najpv skoncim na nejaky cas v pekle a potom sa znovu narodim? Mam uz v tom nejaky chaos. Ludia hovoria o tych nabozenstvach, o ktorych maju ake take ponatie, hoci si myslim, ze tuna my vieme velky prd o budhizme.

anjelik*

RNG, Šejla je príkladom vymývania mozgu, ja som jemne šibnutá...to by sa už dalo považovať za útok.:o) Ani jedna z nás vôbec nespomenula cirkev, ani Boha a ani nijako neočierňovala teba...ty si sa sem nanosil a začal si podľa mňa úplne od veci rečniť o kňazoch....A tak ako ja sa odvolávam na nejaké články, to isté robíš predsa aj ty. Aj tie tvoje štatistiky predsa vypracovávajú ľudia, či nie?? Aká je tam záruka, že aj oni neoklamú? ;o))

RNG

Inac viera pre prevtelovanie je tak isto nabozenstvo ako kazde ine, tj tym, ste vobec porusili uz od zaciatku pravidla tohoto fora.

RNG

Sejla, ja tu reagujem len na nove smery, ktore su skodlive pre spolocnost a moralku a bezne lzi rozsirovane v tlaci. Uviest statistiky nie je ziadny utok na nikoho, len uvedenie roznych nazorov rozsirovanych liberalnou tlacou na spravnu uroven. Obvinovanie knazov a Vatikanu z amorality je absurdne a nemohol som na taku rozsirovanu loz nezareagovat.
Nech si kazdy veri co len chce,pre mna za mna aj v prevtelovanie, ale to nikomu nedava pravo na rozsirovanie ocienujucich jednostrannych lzi.

RNG

Inac len na podporu, ze knazi u katolikov su podstastne moralnejsi, nez ostatne obyvatelstvo, statisticky , a ze cely ten hluk v novinach a televizii je umely na ociernenie kostola a viery, pozri napr na
www.themediareport.com

Samozrejme aj medzi knazmi najdes zlocincov, tomu sa neda vyhnut, aj ked v knazskych seminaroch maju velmi prisne posudzovanie a kazdeho, o ktorom zistia, ze je moralne vadny/nevhodny za knaza vylucia, promptne. Nuz ale niektori preklznu alebo sa prejavia az ovela neskor...
Dokomcas aj statistika moralnych precinov je pre katolickych knazov vyssia, ako u evanjelickych, hoci sa vseobecne hovori, ze katolicki knazi kvol;i celibatu maju viac pokusenia. Zrejme sa to ale statisticky nijak nepreukazuje a za knazov u katolikov idu v drvivej vacsine taki, co vedia zit asexualne v celibate, bez problemov.