Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Maju pekní ludia lahsi/lepsi zivot?

Príspevok v téme: Maju pekní ludia lahsi/lepsi zivot?
ciernaperla

co si o tom myslite? Pekni ludia maju podla mna viacero vyhod v zivote napr. pri hladani partnera, prace a aj kamaratov. Zato skaredi ludia ano aj takí su bohuzial su casto krat odsudzovaní za svoj vzhlad ak ke za to nemozu. Napr. také modelky pekne zarabaju, zbalia koho len chcu, ale za to chlap sa na nad skaredou zenskou casto krat len posumeje (hehe...jezibaba)
ja neviem...kde je v tomto svete spravodlivost??

kabel

Bibba, ci som trapna, alebo nie, to mi je jedno. Ale taka krasa nevidana, ktoru si nosis na hrudi, by mala byt trvale odhalena, ked je to taky esteticky zazitok. Mimochodom, ten prispevok som nebola schopna precitat cely, pretoze tvoje prsia mi zatemnili mozog a dalej sa proste nedalo, no...

xxy

no, ale take reakcie sa dali aj ocakavat, nie kazdy den tu niekto spravi take dlhe vyznanie, aky je krasny. sorry, ale tie pevne 3ky tomu nasadili korunu, to sa ti podarilo :D

bibbba

aaaach. ludia, ludia... spravte si nejaky program radsej. mrzi ma trochu jak niektore veci vyzneli. lebo taketo reakcie su trochu neprijemne. ale whatever... pekny vecer...

bibbba

kabel, tak nemam 17 rokov, cize som mala uz viac chalanov, nie len jedneho alebo dvoch :D ale to, ze reagujes prave na tu vetu s prsiami z celeho prispevku ta ale robi este trapnejsim nez som ja, sorry :D take it easy, naco sa nad tym zamyslas? ;)
dufam, ze dost skora odpoved;)

kabel

Bibba, smiem sa opytat, ci tie tvoje pevne trojky ukazujes ludom spontanne, alebo na vyziadanie? Pripadne uved pocet ludi, ktorym si ich predviedla a ake percento z nich bolo tym pohladom uvedene do extazy a uznalo, ze krajsie este nevideli.
Dakujem za skoru odpoved.

orol

-genesis, to všetci vieme, že kto sa narodil v dobrej a bohatej rodine, dostal dobrú výchovu, bolo mu umožnené kvalitné vzdelanie atď atď, tak ten sa SPRAVIDLA má lepšie a bude mať lepšie v živote ( naviac majetok prechádza z bohatých rodičov na synov, dcéry atrď... )
-tiež vieme, že kto sa narodil v chudobnej rodine, nedostal žiadnu výchovu a nebolo mu umožnené dobré vzdelanie tak je pravdepodobné, že sa bude ma na H.Vn. ˇ
-tiež vieme, že existuje niečo medzi týmito dvomi uvedenými príkladmi atď.

Čo tým chcem povedať ?
-no predsa to, že tu veľa mladých ľudí nadáva na rodičov a doslovne závidí, že sa nenarodili v bohatých rodinách, resp. že nie sú úspešní, pekní, vzdelaní – skrátka všetko zvaĺujú na rodičov
-ale predsa každý sa nemôže narodiť v bohatej rodine, to je nemyslitelné
- každý môže usilovať o to, aby sa mal lepšie ( ako napr. jeho rodičia atď )
-z týchto dôvodov sam napísal (15:43) cit: -každý má taký, aký si zariadil či už plánovaním, pilnosťou, húževnatostou a chcením, alebo lajdáckosťou, "spaním", ničnerobením, nechcením, závidením atď atď...

ciernaperla

no a s tou peknou zenou v praci ze to asi podla toho ci je sef alebo sefka :))) ako ste pisali urcite chlap príme peknu zenu ale sefka (zena) zase tu skaredsiu aby nekupla od závisti...podla mna kazdý jeden tuzi po krase