Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kupit alebo mu nekupit darcek?

Príspevok v téme: Kupit alebo mu nekupit darcek?
dadadaggg

S priatelom sme spolu 4 mesiace. Pred 2 tyzdnami som mala meniny. Na tie sme boli spolu z vecera do rana a aj cez den, ale ani mi nepovedal, ze vsetko najlepsie(vedel o nich, lebo som mu hovorila, ze poobede mozem, az ked pooslavujem s rodicmi). Na konci tyzdna ma zas narodeniny on. Mala som vyspekulovany darcek za cca 90eur - pekny znackovy sveter. Teraz neviem, ci to nebude moc prehnane, ked on mi nedal nic a moj sviatok odignoroval. Je mi blbe, ze ja mu prinesiem skoro vzdy nieco, nejaku sladkost a pod.(on sa z toho vzdy velmi tesi) a on mne nikdy nicim nespravil radost, pritom mesacne zaraba priblizne 2000eur, cize nie je to o tom, ze by nemal z coho. Nechcem lakomca, ma uz cez 30, toho uz tazko prevychovam a uz som aj ja dost stara na to, aby som to robila:-/ Cize otazka na zaver? Mam mu vobec nieco kupovat, ked zaviedol "negratulovanie si" k sviatkom?

Carie

Mrska Silvuska: no vidim, ze nas je viac :-) Ako tento moj byvaly mal vela chyb, keby som tu mala vsetky rozpisovat tak je to na dobre dlho. Ja ani neviem preco som s nim bola tak dlho, preco som ho vlastne tak lubila, ked on mi od zaciatku daval najavo, ze mu na mne nezalezi a ze si ma nevazi. On mal nejaky komplex, ako som si vsimla, pozeral sa s opovrhnutim na vsetky zeny, okrem jeho rodiny. Pre mamu, sestru, tetu, sesternicu a pod. robil dost, pomahal im, sestre zaplatil pobyt na Novom Zelande. Ale na vsetky ostatne zeny co s nim neboli spribuznene sa dival s despektom a ohovaral ich. Napr. frajerku svojho najlepsieho kamarata ale aj ine. Ta jeho antipatia k vsetkemu co je zenskeho pohlavia siahala az tak daleko, ze neznasal aj moje morca-samicku. Ja som mala dve morcata, samca a samicku. O samcovi tvrdil ze je ok, samicku ale nemal rad, hovoril o nej ze je sprosta a niekedy ju trapil, postrkoval ju, aby behala z jedneho konca klietky na druhy a vyzival sa v tom, ze sa ho boji. Cisty magor. Samozrejme ja som pre neho bola tiez len nejaka blba cudzia zenska a ku mne mal vztah zo vsetkych najhorsi. Napr. robil u mobilneho operatora a hovory mal zadarmo. Ked mu volal nejaky kamos alebo mama, tak ich zrusil a zavolal im spat, aby to nemuseli platit. Mne to vzdy zdvihol. A to ani nehovorim o tom, ze sam od seba mi nikdy nezavolal, pokial zrovna nieco nepotreboval.

doubledog

carie
pre teba je vztah obchod, z ktoreho musis vyjst s pozitivnou financnou bilanciou?
a ak ju nedosiahnes, tak ho ukoncujes?

xxy

no kludne sa s nim porozpravaj a mozes povedat: planovala som ti kupit sveter za 90 evri ale kedze si sa vykaslal na moj sviatok, o kt. si vedel, tak tiez dostanes akurat tak velke gulove. co ty na to, ha?

Mrska Silvuska

orol - podla mna sa s nim o tom ani neporozprava...myslim si...

xxy - ved o to ide, ze ani len buuuu, mas méno, šecko naj...proste total ignoracia. No moja, naco ti je taky chlap?

Mrska Silvuska

ilinka - ved to, chyba v komunikacii tam je, len to si musi ona poriesit sama, v tom jej tu my nepomozeme....

carie - no vitaj v klube))) ja som mala takeho priatela podobneho...zarobil akurat,jasne, ze sa stale stazoval, ako to je malo...byval u rodicov, ja so synom v podnajme, ktory som si samozrejme sama platila. Normalne som varila aj predtym, pocas tohto vztahu som teda varila trochen viac, lebo ved pride hladny z roboty, ne? Plus samozrejme kavicka po veceri, kludne aj dve, a ked sa minula kava, kupila som druhu, aj ked ja kavu vobec nepijem! No cista krava sprosta. Ked vypil aj tu, uz som mu povedala, ak chce pit u mna kavu, nech si kupi, plus aj cukor, lebo vsetok minul) Kupil si kavu, nejaku najlacnejsiu a potom u mna ochkal, ze fuj, co za bordel pije. Tak mu treba). A aka som bola hlupa...svedci o tom aj to, ze definitivne dovidenia som mu dala po tom, ako sa vratil k byvalej (ktora ho vraj bila a podobne veci) a mne sa zacal vyhybat....nuz, aj taketo vieme byt naivne a hlupe...a podotykam, ze to som uz mala cez 30 rokov....cize ziadna s ruzovymi okulárikmi...

Mozno preto sa na toto tu pozeram takymi ocami, akymi sa pozeram....

orol

-Prečo túto "Vašu" otázku neriešiš najprv výlučne s ním, ak Ti na ńom záleží atď atď ??
-však stačí sa s ním len porozprávať, čo si ešte podľa popisu ani neurobila...

xxy

mrska tak ja neviem co rozoberate, ved povedat poondate vsetko najlepsie meninam - aspon o jeden dovod naviac na pusu - patri podla mna k zakladnym znakom slusneho chovania a respektu k tomu druhemu. aby som pripominala chlapovi: halooo, ja mam meniny, poprajes mi? no tak to sa nanho mozem rovno vykaslat. chybajuce slusne spravanie u mna. okej, obcas sa stane, ze na to clovek zabudne, to berem. ale ked o tom vie a just jej nic nepovie? :D no sorry