S priatelom sme spolu 4 mesiace. Pred 2 tyzdnami som mala meniny. Na tie sme boli spolu z vecera do rana a aj cez den, ale ani mi nepovedal, ze vsetko najlepsie(vedel o nich, lebo som mu hovorila, ze poobede mozem, az ked pooslavujem s rodicmi). Na konci tyzdna ma zas narodeniny on. Mala som vyspekulovany darcek za cca 90eur - pekny znackovy sveter. Teraz neviem, ci to nebude moc prehnane, ked on mi nedal nic a moj sviatok odignoroval. Je mi blbe, ze ja mu prinesiem skoro vzdy nieco, nejaku sladkost a pod.(on sa z toho vzdy velmi tesi) a on mne nikdy nicim nespravil radost, pritom mesacne zaraba priblizne 2000eur, cize nie je to o tom, ze by nemal z coho. Nechcem lakomca, ma uz cez 30, toho uz tazko prevychovam a uz som aj ja dost stara na to, aby som to robila:-/ Cize otazka na zaver? Mam mu vobec nieco kupovat, ked zaviedol "negratulovanie si" k sviatkom?
Kupit alebo mu nekupit darcek?
ilinka ved nemeria, ale ked mu nieco prinesesiem, tak sa z toho velmi tesi a vzdy to aj hned zje:-) takze by ho mohlo napadnut, ze ked je mu by to urobilo radost, tak by aj nejaka blbost urobila radost aj mne... stale mi hovori, ze mam fantasticku postavu, tak mi ju nechce asi pokazit...haha:-)
2bodka prazdny obal, to je fakt originalne:-)))
ilinka - neviem kolko mas rokov, ale...sorry, nikto nepisal, aby ju obsypal kvetmi, zasypal darcekmi a podobne. ale snad len usta otvorit vie, vetu jednu vytvorit a popriat, nie?? to nie je o naklonnosti, ale o slusnosti, a to je teda podstatny rozdiel.
okrem toho, su spolu velmi velmi kratko, a v tomto obdobi sa vacsinou NORMALNY muz snazi zenu si ziskat okrem ineho svojim spravanim, podotykam, normalnym a slusnym spravanim (pokial sama dotycna nie je nejaky extrem).
moj partner od zaciatku vedel, ze milujem kvety v akejkolvek podobe. a dodnes ich dostavam - len tak, pretoze vie, ze ma tym potesi. cista malickost. mna potesi, a ja si to velmi velmi vazim. pretoze to robi z lasky, nie z povinnosti, naklonnosti a podobne.
Baby, urcite mate pravdu. Postupne sa spoznavame, ma vela pozitiv, ale aj negativ. Nejak si to budem musiet v hlave zrovnat. Ale teraz som skor naklonena k tomu, ze v tom nema zmysel pokracovat, ale dam tomu este tak mesiac, lebo teraz mam toho v praci vela a nechcem sa teraz vystavovat nejakym vylevom:-)
mozno nechce, aby si nadobudla pocit, ze si ta "kupuje" (trebars). Ale i tak mi nepride divne, ze ti doposial nic nekupil. Preco by ta mal obsypovat kvetmi alebo darcekami? Podla toho sa meria azda jeho naklonnost k tebe?
ja si spominam este na jednu krasnu vetu, ked som sa rozpravala s byvalou priatelkou mojho ex priatela (po tom, co sme sa skamaratili, kedze sme boli obidve rovnako hlupe a zamilovali sa do neho), ked mi hovorila, ako XYZ isiel za nou na rande ked mala narodeniny a niesol jej cokoladu k narodeninam, ktoru po ceste ZJEDOL :)
.. a este si mysel, aky je originalny :D
doniesol prazdny obal.. :)
...ste spolu kratko a uz sa on chova ako hoviadko a ty ho pomalicky, ale isto zacinas obhajovat....cele zle!
vlastne, mozno sa v nom mylim. nie je hoviadko, len si z vazho vztahu berie vsetko, co mu ty ochotne, rada a stale das...
neblazni.
ste spolu zatial kratko a uz sa sprava ako PAKO, tak vela stastia... lebo bude to len a len horsie...
TinaM tych veci tam bude asi viac. Vzdy beriem na stretko auto ja, nedostala som zatial ani jednu blbu kvetinu, nic. Len mu to nechcem vycitat, sme spolu zatial kratko...
A NEKUPUJ MU ANI NIC MALE. ODIGNORUJ TY JEHO SVIATOK!!!!! s usmevom na perach))) skus to. a daj vediet.
je to sice malickost, ale malickosti tvoria cely svet a prave na zaklade nich mozme partnera spoznat skor, nez pride nejaka kriza a budeme sa potrebovat o neho opriet... snad to nie je tvoj pripad, z mojej skusenosti vsak mozem dodat, ze ten moj tiez "zabudal" na sviatky a potom sa raz zabudol opytat ako dopadlo jedno velmi dolezite a vazne vysetrenie u lekara.. to ze pri mne nestal v tazkom obdobi ani nehovorim.. takze tak damy.. vsimajte si kazdy detail, nech si chlapa priputate k srdcu a hlavne, nerozmaznavajte chlapov sladkostami, to je velka chyba... malo by to byt naopak