S priatelom sme spolu 4 mesiace. Pred 2 tyzdnami som mala meniny. Na tie sme boli spolu z vecera do rana a aj cez den, ale ani mi nepovedal, ze vsetko najlepsie(vedel o nich, lebo som mu hovorila, ze poobede mozem, az ked pooslavujem s rodicmi). Na konci tyzdna ma zas narodeniny on. Mala som vyspekulovany darcek za cca 90eur - pekny znackovy sveter. Teraz neviem, ci to nebude moc prehnane, ked on mi nedal nic a moj sviatok odignoroval. Je mi blbe, ze ja mu prinesiem skoro vzdy nieco, nejaku sladkost a pod.(on sa z toho vzdy velmi tesi) a on mne nikdy nicim nespravil radost, pritom mesacne zaraba priblizne 2000eur, cize nie je to o tom, ze by nemal z coho. Nechcem lakomca, ma uz cez 30, toho uz tazko prevychovam a uz som aj ja dost stara na to, aby som to robila:-/ Cize otazka na zaver? Mam mu vobec nieco kupovat, ked zaviedol "negratulovanie si" k sviatkom?
Kupit alebo mu nekupit darcek?
no vidis.. a sme u toho. kazdy normalny clovek by jej totiz zablahozelal.
alibi: presne. Ja som si sprvoti myslela, ze tento chlap je ten pravy pre mna. Chcela som mat deti, v tom case s nim, ale tiez som sa desila toho, ze jak to bude kebyze pri nom idem na matersku. Ja myslim, ze aspon v case materskej by sa mal muz financne postarat o zenu, lebo vtedy proste nemoze zarabat a stara sa aj o jeho dieta. Leniva neni, neflaka sa, robi casto krat este viac nez on, akurat je to neplatena praca, nedostane za to ani vydru a ked sa o nu nepostara financne muz, musi odlozit dieta hoci by ho mala este kojit a ist zarabat. A tento chlap by mi na materskej urcite nic nedal, ktovie, ci by vobec prispel na svoje vlastne dieta. O detoch sme sa bavili, viem, ze si raz chcel zalozit rodinu, ale ked som sa ho pytala ze ci by bol aj ochotny na nu financne prispievat - mlcal.
ked zene vadi, ze chlap je lakomec a ona ho musi zivit tak je vypocitava? to kde sme? chlap sa ma starat o rodinu. nevravim, ze zena nema prispievat, ale potom ked ona pojde na matersku tak to kto zafinancuje? kazdy chlap, ktory ma nejaku hrdost a je skutocny MUZ sa snazi o zenu postarat... a AJ financne. je to prirodzena vec aj v praveku to tak bolo.
nie, nie, mila carie
mna proste zaujima, ako to myslis, lebo v roznych temach mas prispevky protikladneho vyznamu.
raz pises, ze muzove peniaze nemaju vplyv na zenske rozhodnutia, potom zas niekolko krat v prispevku zdoraznis, ze ti muz neposkytoval dostatok penazi, a ze si ich minula viac ty ako on.
tak sa v tom proste nevyznam.
a podla mojho nazoru psychologicku pomoc potrebuje skor niekto, kto udrzuje vztahy s magormi, co tyraju morcata-samice :(
xxy ....tak potom mi to asi len tak vyznelo:) :P
carie, ty si sa nejak rozsupla :D
doubledog, predstav si situaciu: mas priatelku a ste spolu vonku, vies ze ma meniny, ktore ale odignorujes. vobec by ta netrapilo, co si tvoja frajerka o tebe pomysli?
ilinka - mozno sa budes cudovat, ale nie nemam na nich zle srdce, ja mam chlapov rada :D
Zdvojeny pes: precitaj si co som teraz nizsie napisala. Podla mna to sedi aj na teba. Nenavidis vsetky zeny a opovrhujes nimi. Neviem, ci ti niekto tak strasne ublizil, ci si bol znasilneny ked si bol maly, ale nejaky dobry psycholog a psychiater by ti mohli pomoct.