Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kupit alebo mu nekupit darcek?

Príspevok v téme: Kupit alebo mu nekupit darcek?
dadadaggg

S priatelom sme spolu 4 mesiace. Pred 2 tyzdnami som mala meniny. Na tie sme boli spolu z vecera do rana a aj cez den, ale ani mi nepovedal, ze vsetko najlepsie(vedel o nich, lebo som mu hovorila, ze poobede mozem, az ked pooslavujem s rodicmi). Na konci tyzdna ma zas narodeniny on. Mala som vyspekulovany darcek za cca 90eur - pekny znackovy sveter. Teraz neviem, ci to nebude moc prehnane, ked on mi nedal nic a moj sviatok odignoroval. Je mi blbe, ze ja mu prinesiem skoro vzdy nieco, nejaku sladkost a pod.(on sa z toho vzdy velmi tesi) a on mne nikdy nicim nespravil radost, pritom mesacne zaraba priblizne 2000eur, cize nie je to o tom, ze by nemal z coho. Nechcem lakomca, ma uz cez 30, toho uz tazko prevychovam a uz som aj ja dost stara na to, aby som to robila:-/ Cize otazka na zaver? Mam mu vobec nieco kupovat, ked zaviedol "negratulovanie si" k sviatkom?

Carie

Ja nekritizujem muzov a ked ano, tak len nejakych konretnych, napr. mojho byvaleho. Urcite nie muzov ako celok. Lebo poznam dost muzov co su fakt Muzi s velkym M.

Mrska Silvuska

...neprisli sme sa sem hadat, ne?

Carie ma svoj nazor (aj skusenost), doubledog svoj. A ze nie su totozne? Jo,to tak byva. V konecnom dosledku ide o princip, a tiez si myslim, ze je jedno, ci niekto v rodine oslavuje to lebo tamto, je to zakladna slusnost svojmu partnerovi minimalne ruku podat. A ked sa pozabudnem, tak sa ospravedlnim a dodatocne "napravim napachane skody":-DDD

Carie

Mrska Silvuska: od takychto chamtivcov je najlepsi utekat. Poznala som neskor dalsieho podobneho chlapa, nastastie to uz ale nebol moj priatel, ina si to tentoraz odskakala. Ked som ho ja spoznala, bol rozideny, s byvalou priatelkou mal 2 rocne dieta. Raz sa mi stazoval, ze jeho byvala ked porodila, nebola dlho na materskej a za kratko isla pracovat. Takisto sa priznal, ze jej vobec nijako financne nepomahal a povazoval to za uplne normalne. On predsa nebude zivit cudziu zensku! Vsak predsa dostava matersku tak nech si zije z toho! Okrem toho, ona vraj zdedila nejake peniaze, toto neviem ako bolo, ale podla neho mala povinnost ostat doma a starat sa o dieta aj o neho. A on chodil do prace, zarabal, ale jej z toho nedal ani cent. Chore mozgy niektori chlapi. Ja mam aspon to stastie, ze som s hentym ziadne dieta nemala. By som dopadla rovnako.

ilinka

Carie...a ked niekto nechce oslavovat meniny? Alebo celkovo ich vobec riesit? Carie prepac, ale uz trosku prehanas. Neber to, prosim ta, v zlom. :)

doubledog

carie
tak ako ty kritizujes muzov, tak ja kritizujem zeny.
fakt by ma zaujimalo, preco to ty robit mozes a ja nie?

xxy

xxxxxxxxxxxx
zijes na slovensku a pokial nemas take super meno ako napr. jennifer tak VZDY RAZ DO ROKA MAS sviatok, ci sa ti to paci alebo nie. no a ten druhy sviatok su narodeniny, co je nepochybne vacsi sviatok, ano.

Carie

Zijeme na Slovensku a tu sa meniny vseobecne oslavuju, na rozdiel napr. od zapadnych krajin. Takze vyhovorky, ze niekto to neoslavuje neobstoja. Patri k slusnosti ked uz nic ine, tak aspon zagratulovat. Tu vobec nejde o peniaze ale o slusnost. Potrasenie rukov a par slov k tomu nestoji vobec nic!

Carie

Zdvojeny pes: ja to nemyslim v zlom. Ale ked citam tvoje prispevky, vidim z nich, ze mas nejaky vazny problem, lebo nenavidis ludi, ktori ti v zivote nic neurobili a nadavas im, teda konkretne zeny. Mas tiez nejaky problem so zenami. Ak si nie si vedomy odkial tento tvoj blok vznikol, dobry psycholog ci psychiater ti s tym pomoze. Ja ti chcem len pomoct, pretoze skodis len sam sebe. To, ze tu na forach nadavas na zeny nie je dobra psychoterapia a nepomoze ti to. Ty sa uzieras v nenavisti a len tebe to skodi. Mne si ty aj taki ako ty ukradnuty.

xxxxxxxxxxxx

niekto meniny vobec neoslavuje ...ja si myslim ze je rozdiel meniny a narodeniny...ja som inak tiez premyslala ze ci kupit darcek v takejto podobnej hodnote ked som bola na zaciatku vztahu tusim to boli tri mesiace ci to nebude prehnane ale kupila som ho a nelutovla som to neskor..ja by som sa asi nehrala na male deti ze ty mi nekupis nic tak ani ja tebe.. :-/ meniny proste neries to je taky blby sviatok oslavovanie mena hm...