S priatelom sme spolu 4 mesiace. Pred 2 tyzdnami som mala meniny. Na tie sme boli spolu z vecera do rana a aj cez den, ale ani mi nepovedal, ze vsetko najlepsie(vedel o nich, lebo som mu hovorila, ze poobede mozem, az ked pooslavujem s rodicmi). Na konci tyzdna ma zas narodeniny on. Mala som vyspekulovany darcek za cca 90eur - pekny znackovy sveter. Teraz neviem, ci to nebude moc prehnane, ked on mi nedal nic a moj sviatok odignoroval. Je mi blbe, ze ja mu prinesiem skoro vzdy nieco, nejaku sladkost a pod.(on sa z toho vzdy velmi tesi) a on mne nikdy nicim nespravil radost, pritom mesacne zaraba priblizne 2000eur, cize nie je to o tom, ze by nemal z coho. Nechcem lakomca, ma uz cez 30, toho uz tazko prevychovam a uz som aj ja dost stara na to, aby som to robila:-/ Cize otazka na zaver? Mam mu vobec nieco kupovat, ked zaviedol "negratulovanie si" k sviatkom?
Kupit alebo mu nekupit darcek?
Uplne suhlasim Carie,
tiez som chodila s lakomcom jak svet a oni sa naozaj nezmenia. Pri jeho mesacnom zarobku 15 000 eur asi odo mna nechal platit taxik ale este si aj zvysok z mnou podanej dvacky suverenne strcil do vrecka a dokonca ked som mu to aj par raz pripomenula tak mi nic nevratil alebo mi urobil scenu v potravinach ked som si na veceru vybrala 3 veci ( tresku, sladky rozok a este nejaku somarinu) kazdu tak v hodnote 1 euro, ze tolko jedla na veceru nech si vyberem jedno alebo ma pozval na meniny na veceru do restiky kde maju kazdy pondelok 50% zlavy a ked zistil ze je piatok tak povedal ci nepojdeme niekam inam a ked zistil ze ten kto ma v ten mesiac narodeniny má 20% zlavu tak sa ma snazil donutit nech poviem ze mam narodeniny. No proste strasne. A jediny krat ked mi nieco zacal kupovat bolo na konci vztahu ked som uz chcela od neho odist. Nakoniec ma vsade ohovaral ze co mi on nakupil (vsetky blocky si nechaval a stale prepocitaval kolko eur na mna minul) a potom ked uz to bolo trapne tak zacal hovorit ze mi musel kupit nove veci lebo sa nemohol pozerat jak hrozne chodim oblecena. Nechapem ze som vobec zabila jeden den s takym idiotom. Nebud blba a od cloveka co ti neni schopny ani podat ruku (ved to je uplna hanba) a je lakomy co najdalej.
-Dal Ti ten priateľ za štyri mesiace nejakú hotovosť, resp. koĺko minul pri Tebe ( na Teba ) a koľko Ty?
-ak je v tomto dobrý, tak mu kúp ten 90€ sveter.
-gratulovať ho doučíš :-o))
LOL len tolko ...
Maoam: tak som rada, ze aspon niekoho tu bavim ked uz niektorych aj vytacam :-)
Carie: na tej keksovej doze a aj tych ostatnych veciach som sa zabavila, ked si to prezivala, vtipne to iste nebolo, ale ty to vies vzdy podat velmi humorne :P
tu kde zijem ja, sa meniny vobec neoslavuju, ale na SVK sa oslavuju a tak treba vychadzat z tamojsich zvykov
podla toho, co pises, ide v tom celom skor o princip a o fakt, ze hoci ma vysoky prijem, ty si ta,ktora je pozorna, vzdy si spomenie, urobis mu casto radost, hocijakou malickostou a naopak to uz nefunguje
pytala si sa ale, ci mu ten pulover ci co to za 90e mas kupit alebo nie
byt tebou, tak ho NEkupim
je to dost drahy darcek a neviem, ci aj ty mas prijem 2000e netto, ale ste aj spolu dost kratko..
nesedi mi tam u vas viac veci, z toho co pises tam skripe toho viac
takze si tych 90e usetri
dievca, len mu ty nic nekupuj..riadny retard, tebe ani ruku nepodal, este sa vyvazate na tvojom aute..skonci aj s tymi drobnostami..ked sa polepsi,uvedomi,ze je sedlak, potom mu mozno kup cokoladu a urcite nie dar za 90€...sak to kde sme, aby baby kupovali veci chlapom
a inac 90 eur? to ja som potom asi drzgros strasny, ale take darceky sme si nedavali ani po 5 rokoch vztahu...
jeminenky, nic mu nekupuj... a povedz mu to na rovinu, vztah je predsa o komunikacii nie sak ja sa budem blbo ksichtit, tak to si urcite domysli, co mi vadi...
ten moj tiez odigoroval moje meniny, aj ked sme boli cely den spolu, tak ja potom odignorovala tie jeho... vecer to uz nevydrzal a ze ci viem, ze ma meniny... tak ja mu ze aj ja som mala meniny... odvtedy na ziadne nezabudol, dokonca mal problem si pamatat, kedy maju sviatky jeho rodicia, ale moje nie :D
dadadaggg: tebe by som radila, nekupuj mu nic, ani na narodky a uz ani tie malickosti sladkosti ktorymi si mu robila radost. A uvidis, ako sa to bude vyvyjat dalej, ale ja tomu velke nadeje nedavam. Zivot s chamtivcom je peklo.