Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
co nove anita,dnes bol nadherný den.
Čo poviete na motto:
"Sama som bola,
sama ostala,
samú zrodila ma moja mať.
Sama jak pierko vo vetre
o život svoj musím bojovať!"
Je nás viac s takými pocitmi.
kuki,to je krásna rozprávka!
Ty si takto natrafil na svoju lásku?
Anita,
:) na NIECO uz budes. Neboj. Vies kedy sa stavaju veci??? Vtedy ked ich necakas. Tak sa nezatvaraj do seba, bud sama sebou a nechodievaj preboha na akcie so zamerom za tam na niekoho natrafis... jednoducho chod a zabavaj sa... a ono urcite jedneho pekneho dna trafi do teba... ver mi. :)
Dug,ani nečakám na princa.
Nie som škaredá. Dokonca sa ma niektorí pýtajú,prečo nerobím modelku.(hoci ja sa tomu čudujem)Môj "princ" vyzeral aj tak,že mi kamarátka na jeho výzor povedala: nemôže byť každý pekný! Nebol,no páčil sa mi,ale ja jemu zrejme nie!
Tak čo mám z mojho výzoru?! Je mi nanič!Len ma to viac bolí,že aj napriek tomu som na NIČ!
Dug,ale ja sa často presvedčím,aby som niekde išla s priateľmi, spoznám tam nových ľudí,aj potenciálne lásky,ale nikdy z toho nič nie je!!
Stalo sa to raz,dva,desaťkrát...preto prichádzam na to,že to asi nemá zmysel! Po skúsenostiach!
Preto ma začína bolieť,keď ma kamarátky niekam volajú a hovoria,že tam budú aj nový chlapci.
Mám tam ísť? Robiť si nádeje aby som potom bola sklamaná!? Toto muž nevládzem!!!
Ja neviem,asi som nejaká čudná,hrozná,nezaujímavá...tu píšem to čo cítim. Pred nimi som veselá,kamarátska,takže nemyslím,že by som ich odrádzala svojím negatívnym postojom.Všetci,ktorí ma spozanjú,ma majú za veselú,priateľskú!
Už nechcem nikoho spoznať!Načo si ubližovať?
anita: nemozes cakat ze sam od seba pride princ na bielom koni, zamiluje sa, a potom ti bude dlho dlho dokazovat lasku aj napriek tvojej neistote a zdrahaniu. Na vztahu, alebo na tom aby nejaky vznikol, musia makat obaja a kym budes sediet doma a depkovat stastie k tebe same nepride. Ci sa ti to paci, alebo nie. Ver mi, hovorim z vlastnej skusenosti :) tiez som mal obdobia ked mi nebolo najlepsie, ale to kazdy.
vies co ja som zazila take obdobie ktore trvalo asi 5 mesiacov, ked mi najlepsia kamoska odisla do anglicka a ja som ostala bez dovernika, lebo som vtedy bola velmi casto s nou a ostatnych kamosov som trochu zanedbavala..a prisla hnusna jesen, ktora je na depky ako stvorena, skola ma tiez nebavila, proste nuda a ziadny zivotny ciel. ale potom mi to same nejak preslo, som sa viacej nalepila na ostatnych priatelov, menej som bola sama aby som nemala trudne myslienky, a teraz mam aj priatela a ide let, takze som znovu stastna a mam chut do zivota..a kamoska sa o mesiac vracia;)
keď ja si neviem na nič spomenúť...rozmýšľam už dlho.
Možno toto?
Bola som s priateľmi na túre vo Vysokých Tatrách. Bolo tam prekrásne...hory,bralá,stromy!
Myslela som,že sa mi celé srdce roztopí v tej nádhere!
Moc som vás tým asi nepobavila.
Ale veľmi rada by som mala tak pozitívny postoj ako vy všetci! Kiež by som si ho vedela osvojiť!Prepnúť si v hlave nejaký gombík alebo čo??
Dakujem za rady,za povzbudenie.
Veriť pekným rečiam druhých sa mi zdá naivné.Ale aj to je asi zlý postoj.
Dakujem,ste milí.
anitka,zivot je aj o tom ze odchadzame,smutok je len docasny stav,lebo cas hoji rany,ktoré nam sam ustedril.Neboj sa zit,uz som to niekde asi pisala ,ze strach nie je nas priatel.vykasli sa na to co bolo a zajtra bude lepsie ale musis si to zelat aj ty.napis nam nieco vesele co si uvidela alebo pocula ,,skus nas pobavit,ved sa tak snazime pomoct ti,dobi nam trochu baterky dobrou spravou.