Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

damaxy

ja som sa objednala,je to pohodlnejsie,nemusis cakat,seriozni lekari to aj robia.Zial v tom okruhu nepoznam,ale v nejakom tf.zozname bude uvedený,mozes ist sj k lekarke,ak mas k zenam vacsiu doveru.Oni ta potom nasmeruju na nejakeho psychologa,podla tvojho dusevneho stavu.Ja idem dnes k zubarovi,o 13.30.Mam trochu strach,ale hovorim si ze o14,30uz budem osetrena,tak co.

damaxy

lenka posluchaj svoje telo a rozum.Ono samo ti nasepkava co masrobit a najst sposob je tvoja uloha.Ja ti verim,jemni vnimaví a citliví ludia casto dusevne trpia.Ku psychiatrovi ti staci len tvoj zdravotný zaznam a karta poistenca.nepotrebujes odporucania obvodaka.

Alternativa

Ako sa tu motam vo fore, bola v ktorejsi teme spomenuta kniha Murphy: Sila podvedomia. Odporucam si precitat, aby ste pochopili, ze najucinnejsi liek mate vo svojich rukach.

Alternativa

Lenka8, liecba u psychiatra v kombinacii so psychologom Ta rychlo vratia do kazdodennych radosti. Ten psycholog je veeelmi dolezity, lebo Ti bude pomahat zmenit Tvoj vztah k sebe samej a aj ostatnym. Nenervac sa, psychicke problemy su diagnozy ako vsetky ostatne.

lenka8

dakujem Vam vsetkym, hned mam lepsi pocit. A este by som sa chcela spytat,mam v takomto stave vyhladat psychiatra alebo to prejde samo?? Ja nemam silu tvarit sa nejako sebavedomo, podla mna to musi vychadzat zvnutra. A tam je prave problem. Navonok sa sice snazim, ale vnutri citim uplne nieco ine.

damaxy

kedy ste si naposledy spravili nieco pre radost,nemozte sa len rozdavat,skuste sa nechat rozmaznavat,lebo ked prijimam potom mozem aj davat ale nefunguje to len jednostranne.A hlavne nie je to sebecke ,ale treba vediet povedat,tu dost,otvarame zajtra.Kazdý ma ruky nohy royum a mama je len jedna a tiez sa chce mat dobre.

damaxy

pre ilon ak sama citis ze potrebujes lekara vyber sa za nim kým este mozes.Dostanes prvu pomoca potom to uz je len v tebe a vtých okolo teba ci ti pomozu.a nezabudni na radu,domacnost pocka robota pocka,deti pockaju teraz bud ty na1. mieste.A radit ze pozitivne mysli a vzchop sa vtom tvojom stadiu su o nicom ani to nepocuvej len zacni sa liecit

Alternativa

Dievcata,
vsetko, co pisete o zlych ludoch, o sluzke doma,atd. je aj pravda. Tiez som si tym presla. Ale riesenie je len v nas. Prestat byt sluztickou, nenechat sa zatlacit do kuta, byt sama sebou a hlavne mat sa rada. Toho nevyhnutnou sucastou je naucit sa aj pre nasich najblizsich povedat nie. Viem, ze ich milujete, ale...Najdite si cas pre seba, kedy drobce musia vydrzat bez maminy - chodte na kozmetiku, zacvicit si. Zlych ludi nechajte bokom a obklopte sa tymi, co sa tesia z kazdodennych malickosti. Je to tvrda praca, ale stoji to za to.

lenka8

Dnes som zas mala pocit, ze sa na mna zruti svet. Vsetci do mna vrazali, ako keby som ani nebola a skoro ma dvakrat zrazil autobus. vsetci su taki bezcitni a nevsimavi. zacinam sa ludom vyhybat, neviem, co mam robit.......???? Preco su vsetci taki zli, alebo sa to zda len mne????