Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

sona

škorica dúfam, že vieš, že s homeopatikami sa nemá nič s mentolom, ani zubná pasta. Mentol znižuje ich účinok. K homeopatiku sú špeciálne pasty dostať v lekárňach.

bblaskova

Čo píšete o depke nie sú srandičky, začína to akoby zlou náladou, príp. poruchami spánku atď. Môj muž má manickú depresiu už dva roky ale iba pár mesiacov sa akože lieči (bol u psychiatra, berie lieky ale nepomáhajú asi nie sú tie, čo potrebuje). Stálo ma to veľa síl aby vôbec išiel. Teraz lekár navrhuje dlhodobejšie liečenie v ústave. Muž nechce o tom ani počuť, ako rodina sme zúfalí a bojíme sa, že bude aj na toto neskoro, keď sa dá dotlačiť. Takže všetkým!!! Zastavte to hneď na začiatku, chodte k lekárovi, to nie je hanba, ide predsa o vaše zdravie, o váš život!

damaxy

Skorica skoda že tak dlho ,nedalo sa ju ukecat? Z toho vidno aké je to frekventované miesto?Ale máš tu nas s vlastnými skusenostami,tak ta budeme utešovat a držat nad vodou.maj sa krásne

lenka21

Depresia postihuje vacsinou zeny.Clovek trpiaci depresiou nema nicoho radost,na
nic sa netesi,je smutny a skluceny,zda sa mu,ze nema na nic silu,tak je unaveny,vyhladava samotu,odmieta sa s sty
kat aj so svojimi najlepsimi kamaratmi,odmieta sex,nema chut k jedlu a chudne,zle spi,stale menej a menej sa stara o svoj zovnajsok,a stale ma pocit ze zivot nema zmysel.LIECBA:vela pohybu,
sporty,zajst ku psychiatrovi a poprosit o predpisanie antidepresiv

anita

škorica,ty máš odvahu.my tu nemáme dobrú psychologičkku.na tú jedinú,ktorá tu je sa všetci sťažujú.je to malé mesto,nemám odvahu isť k osobe,ktorá ani nie je dobra a ktorá ma pozná a pozná ostatných a nechcem,aby poznala aj moje vnútro. Bola by šoknutá,ako sa cítim,pretože by to bol objav storočia a nemám dôveru,že by si to potom šepkali ostatní.
inak,dnes je tu zima, prší a je len 11 stupňov.Tak na večný spánok.Možno si dám deprim a budem spať.

škorica

Ahojte, včera som sa objednala k psychologičke, ale mala voľný termín až na 6.7. No a dnes idem zmeniť lekára. Zatiaľ sa pokúšam vydržať so Sedativom /homeopatikum/. Tak konečne sa rozhýbavam.

damaxy

skorica viem si predstavit ako sedíš nad tými dvomi krabičkami a rozmýšlaš.tak isto to bolo u mna.Mala som pred sebou letáčiky a čítala ich dookola.Ja som mala asentru a xanax.Brala som len asentru.Bral som ju 23mesiacov.Tiež som na tie lieky nemala odvahu.Ale bez nich by som to nezvládla.Po vysadení som nemala žiadne príznaky ale hovorila som si choroba skončila ,lieky netreba.Bolo toho dost,stačilo.Na psychologa som ja nemala silu a potom som mala pocit,že netreba.Mne ho ale lekár pri každej návšteve doporučoval.Mohla som kedykolvek ist.Tebe ho nedoporučili,pýtaj si ho.Ako radí alt...a je to dobra kombinácia odborníkov.Samozrejme o výsledkoch nas informuj.Pomahaš tým všetkým.Pa

Alternativa

Cau Skoricka, ved tu silu k vylieceniu uz hladas, hladas odbornikov na pomoc, vies, ze chces byt zdrava. Ja osobne som nie za uzivanie liekov, ale ked treba, tak ich pouzijem. A psychika je zradna svinucha...Som jednoznacne zastanca kombinacie psycholog-psychiater, zalezi od stavu. Obaja musia byt dobri odbornici a hlavne musis im doverovat a mat k nim otvoreny vztah. Odporucam, aby tito dvaja o sebe, svojich pristupoch, o liecbe vedeli. Lekar by Ti mohol dat kontakt na psychiatra. Nevylucujem, ze to pojde bez liekov, ale s kvalitnym psychologom. To dokazes, urcite budes OK.

škorica

Čau Alternatíva, máš pravdu, že silu na vyliečenie máme v sebe, len ja ju momentálne nemôžem nájsť a čo je horšie neviem sa donútiť ju hľadať. Tak poraď ako si to urobila ty.