Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
všetci už spíte, iba ja píšem.
Dobrú noc
Anitka rozpitvávanie je potrebné,ked to človek vie uniest,prebrat,uzavriet a poučit sa z toho.Lenže načo sa stále k tomu vracat,ved rozpitvanú rybu,už druhý raz nerozpitvávame.Tak.Zmenit nič nemusíš,len sa naučit tak s tým žit aby ti to neškodilo,ale pomáhalo.
alternatíva, dakujem aj tebe. Je síce pravda,že idem do prostredia ktoré poznám,pretože tam chdím každý rok čo som nezamestnaná,ale je možné, že zážitky budú iné. Tam trochu zabudnem na to,čo ma trápi,a ak náhodou po návrate pôjdem do angl.ku deťom,tak to bude lepšie. Už len, aby sme tam docestovali bez nehody a potom dobré počasie - to je základ!
Určite sa pokúsim napísať aj odtiaľ.
:)))
Alternativa.to sa neda len tak porucit si.uz som to skusala ale stale sa citim zle.chodila som po doktoroch nech mi pomozu ved mam rodinu pracu a este k tomu aj skolu dokoncievam.je chcem urobit tie statnice a mat pokoj. tak preco mi je tak zle.
Urcite, nasa psychika je pricinou prakticky komplet zleho zdravotneho stavu. Drz sa.
damaxy,chcem to tak urobiť, ako mi radíš. Máš úplnú pravdu. Už mi povedalo dosť ľudí (aj v súvislosti s inými vecami) že si moc komplikujem život, že moc rozoberám, teoretizujem, rozpitvávam...ale to je vo mne. Som to ja,tak asi to pôjde veeeľmi ťažko zmeniť.Určite tým zaťažujem aj vás, mohla som hneď na začiatku,keď ste poslali svoje rady kristi1 zaďakovať a bolo by. Pripomenula si mi -ja som aj profersorov v škole takto trápila,keď som komplikovala a filozofovala nad ich vysvetleniami a pritom som bola jednotkárka :)
No čo už. Ja sa posnažím, a ak sa tešíš na môj príspevok,tak si dám záležať, aby bol pozitívnejší.Budem sa snažiť aj tvoriť ak bude čas. Do odchodu určite napíšem,aj zaji pošlem možno pokračovanie. Možno.
Ozvi sa mi aj ty,prosím.
Ahoj Anitka,
takze ides skusit cosi nove, mozno zatial nepoznane. Veru, aj to patri k zivotu. Budes nam tu chybat, urcite Ti s Damaxy a ostatnymi budeme posielat v myslienkach zasobu energie :D. A verim, ze sa vsetko vyvinie tak, ze naraz supho a bude tu nadbytok energie od Teba pre nas :D. Usmej sa, moja. Cakaju ta nove zazitky. Mozno nie vsetky budu jednoducho zvladnutelne. Ale bude to vzdy skusenost, ktora Ta posunie dopredu. A to pisanie, ak sa bude dat, si pestuj. A nezabudni si pribalit cosi, co Ti bude mozno aj nas pripominat - chut zit tak krasny zivot plny kazdodennych starosti, ale hlavne radosti :D.
Vieš Anitka,neskúmaj a nerozoberaj nauč sa to,že ked sa nevydarí niečo v živote čo budem robit dalej,jednoducho pokračujem.Rozbory po sú nanič,lebo chyby nenapravíš nič nevrátiš spat,len začneš smútit a lutovat sa.Takto strácaš čas na začatie nového štartu.To je na živote pekné,že stále možeš začínat a ked nie si na ničom závislá o to máš viac možností.Takže zmena je život a o dva dni príde aj na teba.Rozmýšlaj čo si pobalíš ako sa tam dostaneš a pod.To čo ta stále prenasleduje nechaj nám doma a bež za slobodou,volnostou a novými skúsenostami.Hned by som šla s tebou.Ja mám pocit slobody aj ked idem len na výlet tuto za roh.To všetko sa nuač a bude ti dobre.Ked budeš von,nezabudni sa nám ozvat.Ja si rada píšem s ludmi takže sa teším na tvoje príspevky.Nevláč zo sebou žiadne plané zážitky a smútky.Možno tam stvoríš nejakú poviedku opíšeš tvojimi očami prostredie,kde budeš a my budeme pri tom doma snívat a predstavovat si ako to vyzerá.Ja ta ešte odchytím,kým pojdeš,dúfam,že pridáš ešte nejaký príspevok.
alternatíva, skúsim, uvidím.Na brigádu by som mala ísť už pozajtra v stredu. Dúfam,že to vynde,tá chata sa zrušila, malo to byť v júni,ale pre zlé počasie na horách to padlo.
Ak budem môcť,tak sa ozvem aj z brigády.
Zatiaľ tu budem ešte tie 2 dni tak si určite prečítam nejaké milé vetičky.
Ďakujem.