Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
kristi: ano, tento pocit presne pozbnam.. Mna to preslo ked som si nasla lasku. vsetko bolo krasne, stale som sa smiala, nic ma nerozhadzovalo... ale to je asi normalne ked clovek lubi. Teraz som tu lasku pravdepodobne stratila.... a tak hladam nieco nove (nie novu lasku) co by mi pomohlo k takemu krasnemu pocitu a ja by som prestala citit to prazdno.Niekedy je to fajn, je mi dobre.. no ten pocit tam stale je. nechcem tu pisat klise typu zivot je krasny, uzivajme si a pod.. ale myslim, ze aj depky casom prejdu.Clovek nikdy nevie, co mmu moze cinknut do nosa..Ja som zacala verit, ze vsetko ma svoj zmysel....A teraz tak presne neviem, co som tymto prispevkom chcela povedat :-)))
Vitaj Anitka, aj ja sa tesim, ze si doma. Uz Ti Damaxy napisala, ze nas zaujima, ako bolo, co si zazila. A nahodou Ta "nekopla" muza a nepripravila si nejaku poviedku na tu sutaz? Nedam Ti s tym pokoj :D, bola by to zaujimava skusenost, netreba len vyhravat :D
tak už si doma ,literátka.Niečo napíš a aj o tom ako sa máš
ahojte na Slovenku.
vlastne krásnu dobrú noc ;))
Maj sa krásne,načerpaj inšpiráciu životnú i tvorivú.Verím,že nám napíšeš aspon jeden pozdrav a spomenieš si.pá pá...
do skoreho "videnia" všetci,dúfam, že budem mať príležitosť ozvať sa.
Budem na vás pamätať a veľmi pekne ešte raz ďakujem damaxy, alternativa.
:)))
nie ale zurujem v noci:)
pracuješ v noci?
och anitka som chcela napisat prepac:D
minetka:) ja mam obrateny rezim:)