Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

babenka

no, my sa s kamoskou poriadne vyobjimame a vybozkavame.chytime pod pazuchy a vyrazime na prechadzku.no,take chlapske objatia mi pridu normal ale pusinkovat sa?tak to som este nikdy nevidela.mne sa to teda zda cudne.ale neviem,mozno tam,kde zijes ty je to normal??

pete

Objatie je perfektné. Keď sa s kamarátom po dlhšej dobe stretneme, tak si vždy skočíme okolo krku. Aj pusu si dáme :)) Veď aj chlapi, keď sa majú radi, tak sa tešia, že sa zas vidia, nie? Či sa Ti to zdá nemužné? Ľudia by sa mali asi viac objímať. Podľ mňa je jeden dotyk viac ako tisíc slov a nedá sa nahradiť ničím. Ja si všimnem už len to ako mi kto podá ruku. Či ju aj stisne alebo len tak podá ako chromý. Ale kde na to zobrať odvahu?

pete

Ahojte :)
Anita, ak sa Ti včera zdalo, že Ti dávam nepríjemné otázky a ty si z toho mala nemilý pocit... prepáč. Písala si, že poďme rozoberať kamaráta ja--. Mne sa to javí voči ja-- nefér sa o tom baviť, keď sem ona nepíše.
Ja-- keď prídeš, tak napíš, ak chceš, ako pokračuješ. Či máš nejaké nové postrehy a čo ťa zaujíma.
Ja vždy sledujem lampy z diaľky. Zostávam, stáť radšej v tme. Čím väčšej, tým lepšie. A keď stojím v tej najčiernejšej tme, tak sa pozerám na žlté svetlo najbližšej lampy. Sledujem očami ako padá dážď alebo vločky snehu. Niekedy si vyberiem jednu a snažím sa ju sledovať až kým nedopadne a pritom vydychujem do chladného vzduchu paru, ktorá sa chvíľu točí vo vzduchu, tancuje a robí na mňa grimasy, až sa rozplynie a stratí sa. Medzitým však príde jej sestra a podobne sa predvádza a tak stále dookola.
Damaxy, prečo žijeme? Aj všetci. Už ste nad tým rozmýšľali?

heha

dlažba-dlažbove aj dlažobne je dobre podla pravidiel Sk pravopisu.
pete,anita,ja premyslam trosku menej o takychto pocitoch lebo by som sa utopila viacej.ale clovek ked to cita,tak vidi,ze je to pravda.a hlavne o tej laske.

heha

dostala som sa na tuto spravu aktualne.centrum.sk je tam clanok o demonstraciach v madarsku a v texte ze demonstranti hadzali po policajtoch DLAŽOBNÉ KOCKY.nie je to chyba?podla vas nie je spravne DLAŽBOVÉ KOCKY? /dlažba-dlžabove/mozno tu mi niekto bude vediet povedat gramaticky spravny vyraz.diky

zaja

ahojte,ahojte
to sa tu toho vela popisalo.len akosi nie som v obraze. damaxy,ako zareagujes k prispevku tebe? a ja sa tesim na ten pribeh,rada citam vsetko pekne a vesele.dufam ze to bude vesele. talent sa neda predat ani kupit tak ked ho mas,tak to treba vyuzit na radost svoju aj ostatnych!
pekny den