Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
sak prave tie ociska cierne.aj mne sa take pacia.tak musime viac hladiet na ulici take peknucke.xixi.a citat v nich co sa skryva v srdci aby to nebol znovu nejaky lahkovazny.
babenka,
však to ja som musela skončiť, on by stále chcel, ale nemá to žiadnu budúcnosť. Trošíčku si zaspomínam a potom to bude znovu Ok. (presne tak, aj ja som mala pocit, akoby som ho poznala už veky alebo sa mi o ňom snívalo...ach, tie krásne oči čierne ako desať nocí...) vidíš to?
no dosť bolo fantazírovania :))
pete,
aké veci sa rozoberajú, keď sa stretnete viacerí?
(otázky neboli nepríjemné, len ja som veľa písala o sebe, málo sa pýtala. Na tie o strachu zo vzťahu je odpoveď áno)
keď to vieš tak trefne popísať, prežil si to tiež? Možno áno a preto tie otázky)
z blizka a takto sa privitate? tak ja neviem, je to naozaj cisto o kamaratstve? myslim z tvojej strany ano, ale z jeho tiez? kto to vymyslel?
anita, to ma mrzi ze to tak dopadlo.tak mu treba,nevie o co prichadza,mozno pride este a bude lutovat.vies,mne sa paci a tak si ho predstavujem ako ideal fesaka-sak tam aj takeho hra.zabudni na to co skoncilo a pozeraj vpred.ja to tak robim stale.
babenka,
toho herca ti môžem zhodnotiť aj ja. Sedím a pozerám to tiež. Bola reklama, tak som zapla PC.
Je naozaj velmi sympatický...jeho oči, ústa, postava a dosť aj nos...celý mi pripomína toho, na ktorého chcem už dlho zabudnúť. Mám pocit, že sa mi srdce rozletí na tisíc kúskov...milión, ale napriek tomu sa stále pozerám. Prečo sa len ľudia podobajú :( ale...je príjemné pozerať mu do očí aspoň cez TV. No aj boľavé. Také zvláštne ako preniesť sa v čase a pociťovať znovu to, čo je stratené, ale kedysi tak príjemne hrialo pri srdci. A najhoršie, keď ho tam vidím, ako chytá inú za ruku! :)))
Smejem sa, babenka, ale čo už. Aspoň o tebe viem, že máme podobný vkus :) Kto vie, či by sa mi tento herec páčil, keby mi nebol pripomínal Niekoho.
Nie, z blízka. Len keď mám čas ja, on nestíha a opačne. Alebo sa zase stretneme viacerí a vtedy sa nerozoberajú také veci ako tu. Herca Ti musia zhodnotiť baby.
omyl, je to markiza!
je z daleka?
Babenka, áno, je to príjemný pocit, len škoda, že nemáme na seba viac času :( Teda viac, len veľmi málo sa vidíme.
no, tak potom nic proti tomu.u nas sa take nerobi.len prave teraz pozeram jojku a neviem kde sa to hodi napisat,asi tu,je to tu trochu o vztahoch a laske,znovu je tam ten pekny sympos herec juj! s takym by som rada par boztekov juj!
je fajn,ze mas takeho kamosa dobreho.to sa ceni.
Babenka,Nebozkávame sa na ústa! :D Dáme si pusu na líce, na každé. Z každej strany pekne. Áno, u nás sa to tak robí. U vás teda nie? A zdá sa mi to veľmi fajn. Je to príjemné. Máme sa radi, poznáme sa už veeeľmi dĺho. A myslím, že to je prejav, že každému záleží na tom druhom.
Ahojte, momentálne nič nestíham. Všetci chcú odomna maximálne vela, nad moje ludské sily. Nikto nechápe, že som človek a nie robot. Čo sa týka toho mojho priatela, tak zatial mi neodpísal, ale na druhej strane ho chápem, lebo aj on má tolko práce že jednoducho nemáme už na seba čas. Školy sme už skončili a teraz pekne makáme v práci a všetci nás využívajú...
Ked sa nezbláznim tak sa ešte ozvem...