Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
a ty si ho aj videla?
Som tu. Nachvíľu som sa začítala na inej téme a niečo tam napísala, žiaľ, pod iným nickom :/
Ja som dnes neurobila radosť dvom ľuďom, lebo som odložila, čo som mala pre nich urobiť :(
Urobila som radosť kamarátke-možno. Aj sebe. Kúpila som si drevený náhrdelník :)
Damaxy, chodím na ten hrad, nie často, väčšinou keď to niekto naplánuje, niekto kto je z ďaleka a chce sa tam pozrieť. Len ma mrzí, že najvyššia časť je uzavretá. A vieš, že tam, v priestoroch, ktoré nie sú prístupné verejnosti, majú vypchaté teliatko s dvoma hlavami?
Ja som dnes piekla jablkový(cesto, strúhané jablká, cesto)
vsak už som prispela,vy dvaja ste takí snílkovia a poetické duše a preto sa mi s vami dobre debatuje
damaxy, to je perfektné. Ja som fakt spravil nové fórum: "Tešíš sa na zajtra? Tešme sa spolu!" Tak tam potom napíš. Presne toto by si tam mala dať. Ty určite niečo vymyslíš, čo tam dáš :)))
Uvarila som nášmu psovi dve kosti a celý čas som pozerala na slniečku sediac ako ich papkal a občas sa pozrel,či som tam,potom som prekonala pohodlnost a upiekla som dalsiu várku kolácov pre moje deti a ostatných.Je to odmenujúci pohlad ked sedia vsetci za stolom a papkajú domáce koláce a chvália a chvália.A toto všetko je pravda pravdúca a ešte teraz sa usmievam nad tým.
Ako?
anitka a bola si na tom hrade?Lebo ja urcite a nie raz a je v nom aj také zrkadlo a pekná polovnícka miestnost so zvláštnymi stolickami a na vrchu vystavujú kroje a je odtial dobrý výhlad
Jasné damaxy, povedz. Veď to je super.
ja som dnes spravila radost tiež aj ked sa mna nepýtaš ale ja sa pochválim
:-)) Anita, neviem o nikom inom, komu by som dnes spravil radosť, ale aspoň som pomohol kamarátovi :-) Ty si dnes urobila niekomu radosť?
Prácu radšej nechajme prácou :-) Skôr Ty napíš, čo zaujímavé ťa napĺňa. Aké máš nápady?
A vieš ty čo? To nové fórum o chvíľu založíme :-). Nič sa neboj. Čo sa tu budeme nivočiť!!!
A čo Tvoje zlozvyky, máš aj Ty nejaké?