Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Ahoj Anita :), maj sa krásne zajtra.
:)))) Dokonalosť :)))) xixixixi. Nesranduj. Či vlastne si to ani ako srandu nemyslela :(( :)) No za posledný čas sa zlozvykov celkom zbavujem. Sa musím pochváliť.
Aj moje: Dobrú noc! posielam. Slzia mi oči a nemám slzy :)) Zajtra budú oddychovať v prírode. Ahoj pete.
dobrú noc damaxy :) dík, že si mi napísala vytešeného fóra.
No, moja láska mi zajtra nadelí...smutné oči! Dobrú noc, damaxy.
pete,žeby taká dokonalosť? Tak to klobúk dole. Ale zameniť cigarety za iný, neškodnejší zlozvyk by bolo zaujímavé, nemyslíš?
takze aj vám zaželám ako vedla na téme mojej oblubenej dobrúúú noc a všetko zlé sa raz na dobré obráti a je to pravda pravdúca.takže peknú debatu a nech nám láska trochu nadelí do dalsích dní
xixixi, damaxy :)))) Ty si dobrá mamina. :)))) To si povedala. Si to viem predstaviť.
Anita, veď čokoláda je v pohode, ja si tiež myslím, že to nie je zlozvyk. Čokoláda má dobré účinky a keď nie si pri sebe, tak ju kľudne jedávaj. S cigaretami mojimi to bude veselé. Keď by som prestal, tak aký budem mať zlozvyk?
damaxy, najlepšie sú tie z ktorých to priam kričí: "ja sa hnevám na celý svet a hlavne na seba!!" :)
tak to som asi najlepší človek na svete, lebo koľko odmien si doprajem, to sa iným ani nesnívalo!
inak v tých depkách sú najlepšie príspevky,ja chodím najme tam čítat a to je tá pravda pravdúca