Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

damaxy

to preto mi bolodobre,že si aj ty na mna myslel a ja som myslela zas na Sjellu,ktorej sa mal vrátit priatel píše to v téme uz mám toho dost.Je to príjemné takto anonymne alebo ako mysliet navzájom na problémy a radosti iných.Pete a ty tiež aj niečo píšeš?

pete

Super, ja som tiež rád, že si tu damaxy, no ktovie, čo anita. Možno nám napíše :)) Boli ste niekde v kaviarni? Som si spomenul včera cez deň na vás :))

damaxy

Výborne ale len na káve no potešila som sa.A nebudeš verit akurát som bola tu a prišiel príspevok,som rada,že je tu niekto a ktovie ako Anita sa mala

zaja

ahojte,ahojte.akosi sa vase prispevky skratili...co to?damaxy ma pravdu,bolo to zaujimave citanie ked tie depky ovladali.som rada ze uz nie su,ale ak budu tak znovu rada pocitam.
anita,ten textik pre mna nevidim.