Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Nevadí, že napíšeš do depiek, to je normálne, že spomienky v Tebe vyvolajú taký pocit. Ty to napriek tomu zvládneš. Uvidíš, len sa nevzdávaj :)
ani droga lepšie mi je že odmena.Moje deti prídu domov a spýtajú sa mami dáš mi niečo sladké.A ja poviem ano. A čo? Sladkú pusu.Prevrátia oci.A kedže už to poznajú tak ma aj sopnú skôr ako poviem.No to mám vždy pre ne prichystané.
damaxy, máš pravdu, je to moja droga!!
petemu pripomínam cigarety a nie som s čokoládou na tom lepšie. Mala by som ísť príkladom a začať abstinovať :))
taký pol na pol ;)
.
tú pravdu metúcu si zapamätám. Určite to vysloví pri nejakej príležitosti jedna z mojich vymyslených postáv :))
anitka cokoláda nie zlozvyk.
to e je siroké a,lebo to neviem napísat
Zlozvyky radšej nechajme zlozvykmi :)
Mám veľa nápadov, pete, ako vždy. Veľa plánov, ale čast iba ostanú plánmi, lebo nie vždy mám dosť síl na ich uskutočnenie. Viem prečo. Keď som bola doma so sestrou, tak ma viac bavilo robiť všetko. Všetko, čo som chcela. Zajtra sa veľmi teším, krásny deň v krásnom prostredí...ale mám aj jednu obavu. Je dosť možné, že po roku stretnem človeka, ktorého by som radšej stretnúť nemala. Neviem,ako to celé dopadne, ale ten deň neskončí krásnym pocitom, to viem. Znovu budem písať do Depiek a nie nič povzbudivé.
Môj zlozvyk je čokoláda :)
a mohlo by byt pravda metúca,to je tiez také básnické
Anita, aký náhrdelník? Taký, čo lemuje krk, alebo taký, čo voľne visí?
ja nie, len viem, že existuje :))
"a je to pravda pravdúca" :)