Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Ja pijem len nescafé od nestlé a kapucino vonku a tie koláče chod si mrknút do hypernovy,medové rezy taký riadny rez akoz torty a z lepšieho materiálu.Ja si radšej nedám ako haraburdu.Lebo ja si vážim seba a ked chcem radost si spravit tak si dám poriadne.A ked nemajú tak si dám zmrzlinku.A ked si nebodaj dám niečo nové a je to plané tak som rada,že som to zistila,a druhý raz si to už nedám.Naši ma potom obsmievajú ale ja viem svoje.
damaxy, myslíš fakt, že to tak je?koľko lásky dostaneš, toľko jej rozdáš? nechcem, aby to vyzeralo drzo, ale mne sa zdá, že práve veľa ľudí, čo nepociťovalo veľa lásky, tak vedia dať viac ako tí, ktorí ju pociťovali od malička, lebo vedia, že ju potrebujú dostávať, tak ju chcú aj dávať. Niekedy možno až priveľmi. Ale je možné, že sa mýlim.
dakujem za gratuláciu a ráno si vytvor pohodu.Rozmýšlaj o pekných veciach.A povedz si,že to horšie potom a stále to odsúvaj.Lieky si vezmi a pekne do práce.Určite chodíš nejakou cestou,aj tam niečo objavuj a rozptyluj svoje obavy.Ja ked niekedy idem po ulici si premietam aj také vtipné situacie zo života a normálne sa popod akože fúz usmievam.Clovek si vie vybavit aj hrôzy a taktiež si vie vybavit aj veselé veci a zážitky.Jednoducho si svoj mozog programuj na dobrú náladu.A to je veda,ale nie taká tažká ako kybernetika.
Ako myslíš, či niečo píšem?
tomas v prvom rade si uvedom,že si oddýchnutý a čo bude zajtra,nechaj na zajtra.Vieš ja som sa tak naučila žit.Lebo zajtra sa môže udiat všeličo a to čo si myslíš,že bude,môže vypálit inak.Takže si daj aj na večer svoje lieky ako zvyčajne,lahni do postele a spi.
Aku kávu piješ? Ja teraz žiadnu, ale mám rád len takú talianskú.( a ešte viedenskú :))dobrá káva, veľmi silná a dobre osladená. Poznáš ten kávovar? Má tvar ako presípacie hodiny. A to tam dávajú také domáce koláče z kysnutého cesta...??? U nás len keksíčky malinké.
Každý človek by mal mat vela lásky v živote.Začína sa v rodičovskom náručí a kolko jej dostaneš tolko jej aj rozdáš.
damaxy-ahoj,gratulujem k vyrociu.chcem sa opytat,lebo mam taky problem s tou pp.zajtra idem do prace po dvoch tyzdoch oddychu,ale som taky napety z toho,ze ci to zvladnem.Boly ma zaludok a stale ma napyna.akoze ked pojdem poobede do prace,tak si dam neurol,ale idem si kupit ten magnezium.uvolnim sa od neho??aby som nebol taky napety???
My chodíme do takej cukrárne v meste alebo do hypernovy,tam kde ku káve podávajú aj t medové koláče ako domáce.Ja to mám tak vytypované,za kvalitu si aj priplatím
Ženy musia byť milované, ak majú zostať krásne.