Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

pete

:D ahoj horská koza :D sa musím na smiať :D Reťaze sa dajú. Som myslel takú s horským vodcom. Výstupy na vrcholy, priviazaný na laná a šplhanie sa po skalách... Som o tom počul. Tak ma to zaujalo. Je to taký adrenalín. Ty si spod hôr? Ako som si prečítal.

anita

ja som začínala pečením až potom som sa dala na varenie. No často je to tak, že navarím ale nejem. Vieš, keď si dám čokoládu tak už nie som hladná. A tú čokoládu si dávam tak často, ako si len môžem dovoliť...vieš, droga. Potrebujem serotonín...takže dopĺňam to alkaloidom z kakaa-teobromínom.

damaxy

A alti je na bulímii všetkých druhov včera som čítala rodičia bulímia takže chod tam na návštevu.Ja tomu až tak nerozumiem ale chodím si počítat aked niekedy aj prispejem.

damaxy

dcera varí čokoládu,grísku,pudingy cestoviny,vajcia na rozny sposob,zapekajú aj so synom také sendviče a také jednoduché vedia a polievky sáčkové a vifonky,ale to málokedy.

anita

damaxy,
nevieš niečo o alternatíve? tak dávno som ju "nečítala".
ten nápad s návštevami je veľmi zaujímavý :)a deti tiež asi občas niečo nakuchtia?

anita

ahoj
tak vidíš, bol krásny deň a lepšie keď je rozlietaný ako unudený a smutný...taký domasediaci. Turistiku mám rada, aj tú vysokohorskú takú hraničnú - reťaze. To si asi myslel, pete. Veeeľmi rada. Vycvičila som sa v detstve na stromoch, povalách a humnách. Ja som taká...horská koza ;))) povedala kamarátka. Aj ty rád túry? Alebo horolezectvo? Býval si veselší? Nemyslíš, že všetci sme bývali ale tak, ako písala ja--, vek a dospelosť nám (podaktorým) vyrovnali úsmev?

damaxy

dnes som nevarila,lebo sme mali návštevu a ja som vymyslela,že odteraz každá návšteva čo príde bude varit guláš na dva dni.Návšteva súhlasila a bol dobrý a na zajtra ostalo.Takže som dnes využila den pre seba a oddych.

pete

"Dobrý den. Jak se máte? :))"
Entuziazmu na rozdávanie? To je od teba milé Anita. No býval som asi veselší. Vraj veľká sranda :) Ale veď ešte bude. Aj sranda aj dobre bude, veď ani zle nemôže byť stále. Dnes bol príjemný deň. Aj keď som ulietaný, ako šarkan. Bolo dobre. Pochváľte sa aj vy. Anita, keď chodíš do tých hôr. Bola si už aj na nejakom výstupe? Myslím taký, čo hraničí medzi turistikou a horolezectvom.
Damaxy :), čo deťúrence? Dnes si aj varila?

anita

pete,
asi je to paralizovaná vôľa a nasvedomí to má samota. Ale namýšľaj si, že to bola lenivosť, lebo raz za čas máme na ňu právo :)
Spomeň si, že je to určite lenivosť, lebo keď si prvýkrát napísal do fóra, tak entuziazmu si mal na rozdávanie!
Nemáš nablízku nejakého kamoša alebo kamarátku - vhodných kandidátov na kafíčko alebo malinovku?