Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

Alternativa

Anitka, neviem, ci si nasla temu y leta o cokoladke. kedye neviem vkladat linkz, tak som Ti to skopcila. Citaj
Patrí medzi potravinu vyvolávajúcu závislosť.
Negatíva : Obsahuje vysoké % cukru a značné množstvo kofeinu. Hlavne mliečna má veľa nasýtených tukov. Tiež obsahuje teobromín /podobná chem. podstata ako kofein/, ktorý je napr. jedom pre psov.
Pozitíva : kakaové maslo má jednoduché nasýtené mastné kyseliny a niektoré antioxidanty prospievajúce srdcu. Je ich viac v horkej čokoláde. Čokoláda zvyšuje hladinu serotoninu, ktorý klesá pri depresiách a predmenštruačnom syndróme. Jeho dostatočná hladina je potrebná na pocit duševnej pohody.
Záver: Konzumácia čokolády v malých množstvách, opatrne. V žiadnom prípade nie pre domácich zvieracích miláčikov /Frank Navrátil: Holistická výživa pre každého/.
Tak ako??? Asi len malý kúsok čokinky, keď nám klesne tá hladina serotoninu :o) No a dodavam, cim cernejsia, tym zdravsia o)

Alternativa

Aj Ty si psickar, Pete, alebo si len mrkol z okna? Veru Mesiacik nebol, ani Severku som nevidela. Tu si kazdy vecer najdem, ak nie je v zavoji, aby som ju neokukala. Mam slabost na hviezdy, hoci ich poznam len zopar. Vzdy som si priala mat frajera hvezdara :o). Tak toto sa mi uz urcite nesplni, aj ked sa dozijem 100 rokov :o)))

pete

alternativa, pekné, videla si ten mesiac? Lebo ja som žiaden nevidel. Asi je za mrakom. Sa schoval.
Anita, nevadí, že si sa pýtala, asi som to zle pochopil :)

anita

damaxy, ako odborník? to je pekné. Tak moja rada je: čím čiernejšia tým zdravšia. Alebo lepšia? Skús ju s kapučínom a spomeň si, že tak si ju dávam každé ráno na raňajky. Hrôza, pišta by mi napísal pár slov :)) ale vieš, pokrm bohov, takže prečo sa občas necítiť božsky?

damaxy

anitka a ja využijem tvoje znalosti a odporuč nejaký fajnový druh,kúpim si ochutnám a spomeniem si na odborníka

anita

neviem, jednoducho ma to len prekvapilo. Je to vlastne tvoja vec, ako čokoláda moja. To bola len otázka, nič viac. Ja viem o svojej čokoláde, o tom, ako som si ju vyzdvihla vo svojom jedálničku :) aj som to napísala a tiež neviem, či by som ju vynechala, hoci chcem. Už sa ťa nebudem pýtať.

Alternativa

A potom aspon kamarati mozu povedat "je vlastne dobre, ze fajcis, ved inak tak neskutocne zdravo zijes". To mam rada.

pete

Anita, prečo? Lebo som sa to naučil a teraz nechcem prestávať a nie je to ani ľahké. Ak budem ozaj chcieť, tak prestanem. Lepšie ako si každý deň hovoriť prestanem, prestanem už posledná... a neprestanem. Nehádž všetkých fajčiarov do jedného vreca prosím. To, že fajčím nehovorí o mne ešte nič. To sú len predsudky. Mala by si o mne iný názor, keby si nevedela, že fajčím?