Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

anita

Slovenský raj ešte nie. Kedysi mi ktosi sľuboval, že ma tam vezme, ale nekonalo sa. Veľmi mám rada hory, lesy, kopce, stráne, rokliny...nedokážem si predstaviť život bez nich. Tam, kde sú hory sa mi zdá útulnejšie, akoby to bola náruč a ty si v nej. Rovina, určite má svoje čaro, ale cítim sa tak strateno v otvorenom priestore...tak bezmocne. Ale jedno veľké plus vám dole závidím - tepľúčko! My tu hore máme viac kúrime :)
No dnes aj tu bolo krásne, slnko, bezvetrie. Aj večer...pred chvíľou som si bola kúpiť 100g čokoládu a už som ju celú zjedla :( jediné na tom pozitívne bolo počasie...presne také na prechádzku.

pete

Anita, máš kladný vzťah k horám nie? A koľko ľudí býva pod horami a ani si to nevšímajú. Ja tak viac z roviny :) Aj u vás bolo tak pekne dnes? Chodíš na Zbojnícku chatu, Téryho a pod? Slovenský raj si už skúšala? Mne sa tam páčí.

alti

Aaach, to je tazke citanie tie moje srdcovky...Rada aj sem vbehnem, lebo stale som na tomto webe za tu, co "fackuje", vysvetluje, ved ja sa ani nezasmejem s tymi mojimi babulkami. No co, aj oni sa raz budu smiat, v to fakt verim. Tusim ste tu aj dlhsie vecer, pridem Anitka, dik.

pete

a dala by si sa na také lozenie po skalných stenách? podľa mňa to musí byť vzrušujúce, len k tomu treba vzťah

anita

Áno, spod hôr. A ty si z roviny?
Pete, nie, na takých túrach som nebola, pretože by ma ten horský vodca zrušil ešte dole na chate.

damaxy

pete pre mna by bol adrenalín sa len pozerat,ale za mladi to by bolo iné.To som hrala prvu ligu a vládala som jak kôn aj nábytku stahovat a tak.