Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
pete, prečo vlastne fajčíš? Poviem ti pravdu, na začiatku som ťa typla za takého, ktorý má k fajčeniu tak daľeko ako východ k západu.
Obyčajná? Asi nie, nepoznám ženy, čo majú radi škračky. To sa mi páči. A mesiac, hviezdy... To už áno. Beriem. Detoxikovať ako fajčiť?
alti,
vieš, moje telo mi možno hovorí niečo iné, ale prekričí ho vždy hlas môjho srdca smutného. Čokoláda ma uspokojí a zlepší náladu. :) nepoznám mieru tak ako alkoholik, žiaľ.
Napríklad cigarety, kvantá jedla alebo nejedenie vôbec, aj alkohol, drogy ďalej rôzne psychické závislosti, je toho ozaj veľa.
napríklad cigarety?
;))
Pete, uz som tu a nemas na co byt zvedavy. Som obycajna zena, ktora si da okrem tych skraciek aj cokinku. No a potom sa pozriem na Mesiac, ci nejdem detoxikovat hi, hi. Idem s nasou hafankou a dcerou von, zistim stav Mesiaca a hviezd.
Anitka a ja som si dala prave slusnu davku oskvariek, skvariek a najkrajsie zneju ako skracky - lebo tak sa hovori u nas v Turci. Treba pocuvat telo, ale fakt je, ze s mierou :o).
Anita, lepšia čokoláda ako hocičo iné. Len si spočítaj, koľko horších vecí je ako čokoláda.
Anita, aj si sa teda prešla? Ja sa rád vyhrievam na takom peknom slniečku. A či som býval veselší? Býval. Aj ty? Mi nedávno kamoš hovoril, že sa so mnou museli stále len smiať. Išli sa im bruchá popučiť. Ono sa to dostaví zas.
ťažko iba na duši, že jej toľkopojem...toľko peňazí a ešte horšie taká záťaž na pečeň! Vidíte, nie odmena ale droga. Myslela som to celkom vážne. Denne zjem aj 200 a viac gramov. Niekedy menej ale to je jedno, aj tak je to veľa. Potrebujem ju odkedy som pochopila kde som sa dostala.