Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

damaxy

ja si dám bielu čoko ale teraz si kupujem mandle v čokoláde obalené škoricou,alebo nejaké iné oriešky obalené cokoládou.Tak mám aj z tých zdravých orieškov,osoh.Možno.Okrem arašidov,tie mám rada,ale často vraj na nich bývajú plesne,takže to si nedávam a vraj to nie je ani orech.Niekde som to vyčítala .

zaja

ahojte,ahojte tak ja radsej mliečnu alebo letecku tj. s bublinkami.len nie rekamu na nu!na to sa nemozem pozerat.pridam nejaky vyrok o lowe ak scete ;)

tomas81

caute vsetci,uz asi tu nikto nieje,lebo je dost hodin.ide jeden velmy dobry film.21 gramou.ten film ma nieco do seba.kto ho vydel tak vie o com rozpravam.damaxy-dnes som to v praci vzladol,vdaka tebe.dakujem ti.
a nielen tebe,dakujem vsetkym co ste tu,velmy ste my pomohli a este pomzete.

anita

Čierna noc a oči, v tom máš pravdu. Noc, pokiaľ nehrajú v rádii "nočné melódie" pamatáte damaxy a alternatíva? Neviem, či to ešte ide, ale ja keď som to ako malá počúvala, tak som cítila tak obrovskú tieseň...tá hudba bola ako ušitá noci! Zdalo sa mi, že som ostala sama na svete, alebo že každú chvíľu všetko zanikne. Aj tá hlásateľka čo oznámila: "a teraz vám budeme hrať nočné melódie" bŕŕŕŕ. Jej hlas znel ako pozvánka do hrobu. Ale rozhlasové hry som počúvala moooc rada. Radšej ako rozprávky z tv. A čo vy??

anita

trošku dosť vedľa, pete. To kandizované ovocie a hrozienka zaberajú miesto čokoláde, preto ju nemám rada. Oriešky ešte ujdú ale najlepšia je obyčajská horká. Tak ako to scopy alternatíva.
Biela je samí tuk a čokoláda okolo nej prešla veľmi z ďaleka. Ale mliečna ešte môže byť, a plnená ale iba rumovými alebo nugát plnkami,orieškovými...nič ovocné.
Alternatíva, prečo biela? To podľa mňa čokoláda nie je. Kakaové bôby nula bodov.

pete

Alti,nie som :( Ale občas vybehnem von. Kamarát má psíka. Nie si sama, ktorá má slabosť na hviezdy. U vás ich vidno? Som si nemyslel, že toľko ľudí má rado hviezdy.
Anita, ty máš rada aj noc aj čierne oči, však je to tak? A tie morské belgické plody, tie mám rád ja. Tipnem si. Len tak, nech je sranda :) študentskú pečať čiernu. Najradšej Hmmm?? :))