Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
no to bol jeden asi čo nemal rád jednoduchý život.
ta to ten muž asi nemal rad zeny ked s nimi takto zatocil pomocou cokolky, mamlas,ale nam to skomplikoval s vami
nemá nemá,ale myslím,že nás má rád
hej,frajo,a ty odkial vies,ze tolko coko papkame.keby som vedela ze mi ten 1 pomoze,tak by som stiahla aj celu flasu!Ale tym nic nevyriesim!!!nemas lepsi recept!!!
frájo,že nám tu coko závidíš,na ženský organizmus neškodí a vymyslel to nejaký muž pre ženské potešenie
no tak tu to mate baby.jete cokolady a potom sa cudujete ze mate depky ked vam z tej čoklidy strajkuje pecen.mozno aj tvrdne.hrknite si jeden a prejde vsetko.papa
damaxy,ty sikulka,uz som ti odpisala na "uzkost"
ahoj miksi,stíham,lebo som pracovitá chichi,ak máš pocit,že ti nerobí cajík z lubovníka ,inak v ruštine to znamená milenec,dobre,sú aj iné bulinky a poslúchni svoje telo,ono sa nám vždy snažíniečo povedat a my sa musíme len naučit mu rozumiet.S tou pečenou som nepočula,nie že to nemôže byt.
A este cosi,rada by som pila caj z lubovnika,ale som po nom nervozna a nepokojna,viete mi este niekto poradit,co s tym???
ahoj damaxy,ty si aj tu?ty to stihas asi vsade,ze?
viete mi niekto poradit,poculi ste o tom,ze depresia vznika aj ked mate poskodenu pecen?budem rada,ked mi niekto poradite???