Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
frajo nečítaj povrchne ,my tu necháme svoje starosti,cudzie si vypočujeme a tie tak netrápia,občas si pordíme,čítaj si viac,lebo potom zle píšeš.
rano jedna pusa,na obed dve a večer tritake dobre stipane pusky ta to preto taka zdravo ruzovucka po cely den.secky choroby vystipeme
aha,a ako je mozne,ze ty si tu?Co tu ty robkas???
ojoj,tak to naberete na seba este aj cudze,to ja by som bol uz pol metra v zemi.
myslite logicky ze muzi sa tym netrapia a nevesaju na seba secko co zaziju a lahsie sa im chodi.vyssi vyrastli
a ako si ju ty opatruješ,ked sem ešte nechodí?
no miksi spehujem,ci sa nieco nepodoba na jej pismo
frajo,ale my si tu oddýchneme a vymeníme starosti a cudzie starosti tak netrápia,takže preto tu sedkávame.
v zdravom tele zdravy duch
a v zdravom duchu zdrave telo
a si si isty ze tu tu cestu nenasla???
ja velmi vas rad,ale radsej by vas videl pobehovat na slobode ako tu v monitore uveznene a ustarane.este ze moja tu zatial cestu nenasla,bo by hned zbadala,ze aj ona sa tak citi ako vy