Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
dnes boli parené domáce buchty,velmi vydarené a sláskou navarené,dnes som malovala balkon a stale ma bolia zuby z tých vlociek s orechami,no ked ja to rada,lenze to chrúmanie sa mi vypomstí vždy.Takže si to držte v hlave nie je to síce presné,ale pre všetkých čo nepoznajú mieru kto pažravo je a pije,dlho nedožije.
Anita, tak včera som s tou čokoládou trafil miesto vrabca komín. Aspoň tie oči a noc. Noc má svoju moc. Ale noci o samote často nie sú príjemné. Hádali sa vaši v noci?
Ahojte čokomilovníčky a frájo. Čo dnes nové? Určite sa nájde niečo, čo bude stáť za napísanie. Ak nie, tak čo ste mali na obed? :)
a damaxy daky ftip napisem s optimizmom na dusi.dufam ze sa podari smiesny
ja som videla taký kreslený vtip ako stara a jej muž ležia na pláži a prechádzala taká tenká slečna starý na nu kukal a bol tam text slnko voda vzduch buch
a miksi aj taku stipanu ale neviem ako.monitor zavadzia.
ja zajtra zese nakuknem a zhodnotim ci krajsie reci pisete a potom pochvalim.a ked jeden den tu bude ticho tak kazdej poklonim s klobukom zlozenym.
ano frajo,ty to tu osviežiš svojim optimizmom,ja som rada,ked napíšeš.
no tak take pusky by som brala,prides ma vypusinkovat?
ja vam miksi pomaham trochu lepsie vidiet problem z inej strany ta to po mojom slnko,voda,vzduch lieci secko na svete aj na tele aj na dusi. a te pusy by ste si mali pernamentky rezervovat na cely rok dopredu