Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

anita

damaxy, presne tá placka je to. Prekrojím napoly, otvorím ju, pomažem tatarkou a naplním nakrájanou kapustou. To je jedno akou, nemusí byť čínska. Niekedy po obvode na tú tatarku "nalepím" plátky syra a salámy. Je to možno lepšie, ale úplne stačí iba kapusta. Kamarátka tento chlieb plní dusenou kyslou kapustou a klobáskou natenšie nakrájanou, lebo to papá jej manžel. A vieš, to už musí mať inú chuť.
Dobrú noc.

pete

Na čo si myslela, keď si zaspávala? Vydržala si len tak čakať, kým príde spánok? Ja keď čakám na spánok, tak sa nedočkám. Aj celú noc viem nespať. Alebo robiť hocičo iné. Skús zaspať, zajtra bude lepšie a možno sa ti aj niečo pekné bude snívať.

damaxy

ano to si myslím pete,že aj tie kyseliny z jablk,potom som tam ešte brúsila jazykom a tie tvrdé orechy a ovos s cukrom namiesaný urobili svoje.Aj zubár mi to hovorí,že takého nemá čo 2 krát do roka preventívku,ale keby nie už by som mala nervy,teraz len trpezlivost a všetko prejde.Počkám a uvidím.Ja tak robím so všetkými chorobami preliečim symptomy a ked sa nedarí na 3-4 den si sadnem do čakárne a viem to popísat a začneme liečit.

anita

A ešte, na obed som mala arabský chlieb naplnený čínskou kapustou a trošku tatarky. Ale aj to som sa čudovala, že som mala chuť jesť a že som to aj zjedla. Asi preto, že je to moje obľúbené papaníčko.

pete

K zubárovi a vôbec k doktorom to ja nepreženiem. Patrí Ti môj obdiv, že ideš k zubárovi aj 2x, a nemôžeš mať tú sánku nejakú presilenú? Vieš nejaké kŕče z vnútorného napätia alebo tak?? :)

anita

Nie, naši sa v noci nehádali. Nepamätám že by to bolo inak. Ale ja som nikdy nezaspala hneď ako som zaľahla. Niekedy hodinu, niekedy dve som len ležala a čakala na spánok.
Dnes som mala zlý ďeň. Niežeby ma prepadla depka alebo skľúčenosť...tak trošíčku melanchólia. Ale to iba preto, lebo dnešný deň som celý zabila. Nechtiac. Úžasne boľavo ma bolela hlava. Zrejme z tej včerajšej čokolády :) ale práve som si dala ďalšiu :(
Vydržala som bez tabletky dosť dlho, nakoniec som si dala voltaren. Posledný a zaberal večnosť. Keby som mala poruke ešte jeden, tak aj ten by padol za obeť.
Takže prajem pekný večer, porozprávajte, povzbuďte sa. Asi idem do postele.
A ten frájo veselý, to je damaxy tvoj kamarát? Len tak nakukol a zašpásoval :)) Myslím, že poradil dobre, súhlasím s tou prírodou...a aj s pusinkami :) ale... (ďalej sa nevyjadrujem)

damaxy

vieš je to značka emco a majú rozne druhy fakt sú dobré,majú s orieškami vlašské orechy,mandle,cervené ovocie a s višnami a coko vankúšikmi stoja okolo 80 sk krabica.Ešte som jedla aj kopu jablk takže som si to poriadne podráždila,lebo to ma bolí polovica spodnej častiaj krk.Neviem,čo by mi s tým urobil,lebo som bola v júli na preventívke a niečo mi opravil a ostatné dobre.Ja chodím ako blbec dva krát rocne na prehliadku a druhy krát si ju hradím.Takže o ničom zanendbanom neviem.

pete

Damaxy, ja som ešte nejedol také! Pošli nejaké sem. Ja len z obchodu, ale také mi ani nechutia. Pôjdeš k zubárovi? Ehm