Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
vidis,a to ja sa slnim na balkone.vsetko zaliate slnkom len par oblakov plava.to asi preto je tu ticho.bud su vonku alebo spia ako babenka pisala.a ty co budes robit ked je tak ako pises?
vies,ze aj ja sa tesim z toho zachmureneho,ved aj to je den!!!Ze???
Myslim,ze to uz ine ani nebude,slniecko uz velmi ani necakam.My tu mame taky fest,velmi rada by som na nho isla,ale poprsiava a to ani na kolotoc,ani na prechadzku,tak skoda!
miksi,tiez sa mi paci,preto ho posielam vsetkym.na zamyslenie lebo snivanie xi xi.
inak,u nas je celkom pekny slnecny den.tesim sa z neho.
pekny zachmureny den prajem!!!
Zaja,ten vyrok bol krasny,ale zeby sa nieco hodilo na mna???
Frajo,a ty si kde?dnes nebude ani chyru ani slychu o depke!ale musis sa ozvat,a aj tu stipanu pusinku cez monitor poslat:-)))
tak aspon pridavam vyrok:
Detská láska sa riadi princípom: "Milujem, pretože som milovaný.
Zrelá láska sa riadi princípom: Som milovaný, pretože milujem.
Nezrelá láska hovorí: Milujem ťa, pretože ťa potrebujem.
Zrelá láska hovorí: Potrebujem ťa, pretože ťa milujem.
(E.Fromm)
anita toto si pisala ty,ze? :
aj ja milujem stáť večer pod lampou keď sneží a pozorovať vločky,alebo ležať v tráve a opájať sa pohľadom na zelenú farbu všade okolo a počúvať v tom tichu štebot vtákov v korunách stromov.
milujem kráčať v hore a vdychovať vônu ihličia,počúvať praskanie suchých konárov pod nohami a nachádzať v machu učupené klobúčiky hríbov.
zatají sa mi dych keď pozorujem kľukatú cestu potoka v horách a počujem jeho večnú pieseň,ktorou krásne hladí na duši.keď skaly pokryté machom rámujú jeho koryto a listy rozkvitnutého záružlia sa kúpu v jeho vlnkách.
nedokážem sa neusmievať keď sa dívam na mláďatká zvierat.Na smiešne zvedavé mačiatka,na šmatľavé šteniatka ako sa im pletú labky keď robia svoje prvé kroky.milo je mi pri srdci,keď štekajú zo sna a keď si zívnu pred spaním.
a veľmi ma hreje pri srdci,keď môžem byť veľa pre ľudí okolo mňa.Pre priateľov,rodinu.A keď mi to povedia alebo napíšu.Nič nie je viac ako prejav uznania a ocenenia,ktorý potrebujeme všetci a to od kolísky až po hrob.
Oči mi zalejú slzy keď mi príde takáto esemeska:
"milá moja,aké krásne slová.už sú mi slzy v čiach.keby si len vedela,aká si veľká moja podpora,povzbudenie.tak ťa mám veľmi rada.keď som včera premýšľala o požehnaniach v mojom živote,myslela som na teba.Nikdy nechcem na teba zabudnúť.Keby si len vedela,ako veľmi ťa mám rada a ako si mi potrebná v živote..."
mám rada mojích priateľov,ktorí ma skutočne poznajú,pretože....pretože mi určite kúpia čokoládu!!!
krasne.aj ja chcem,aby mi niekto poslal taku sms!
ja nekedy spim ako male bábo,niekedy strajkujem.ako kedy.dnes som ledva vstala,vonku pod mrakom.este ze nemam vzadu vylezane vlasy lebo ta robota!ale uz tesim na vecer,ze pojdem spat bo som nedospata.cim dlhsie spim,tym sa mi viac chce.a aj pocasie je na spanie.mesiac poriadne nespat,tak to ma drzte!to nemozes v uplnom zdravy prezit.
babenka, to záleží či neviem poriadne spať jednu noc alebo mesiac. Keď to je dlhšie, tak to cez deň nie je nič príjemné. Ale prežijem to vždy. Pospávať si nemôžem dovoliť. Záleží od vypätia. Ty tiež zle spíš?
ahojte,tak mi robite chute na tie lakotinky. Ja najradsej hranolecky s tatarkou ale aj banany v cokolade. a este si nekedy uprazim na troske oleja struhanku a pridam do nej trochu prask.cuku alebo marmeladu a tak to schrumem.nie casto,je to kaloricka bomba a toho oleja struhanka vpije vela.
pete,ked nespis celu noc tak ako si cez den?to asi stale pospavas kade chodis.