Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

miksi

oj,baby,keby som bola na slovensku,tak by to bolo vsetko lahsie.Zelen tu mam,na terase sedim,ale v strede mesta!A momentalne neprsi,je tu prijemne.Tak sedim a sedi a sedim...

suge

zaja, neviem presne od ktoreho. Ak je pecene (uznavam, ze s vynimkou lesa, kde pecene holuby lietaju do huby ich v beznom lese asi nestretnes.) a nie si vegetarianka, veganka,...tak preco nie?! No ak je aj zive, pekne, zlatucke a ty ho nehodlas cumlat, tak preco nepolubit. Byvam na kraji mesta a nedavno sa nam vyliahlo 5 kuriatok. Je to pekny pohlad na mamu sliepku ako ich edukuje. Aj ked su male ako stredne velke cerstve vajce. Sori, ze ja stale o zvieratkach, no snazim sa sirokospektralne zlepsovat naladu nielen sebe, aj ked internet nemam doma a asi by som mala robit aj cosi ine. Nevadi, aj ine dni budu.

suge

zaja, uprimne povedane, vtedy ked prsi (nie hurikan ani tornado) robim vela veci, no rychlo mi doslo, ze netreba zostavat len doma. Okrem zbierania slimakov (teda radsej ich pozorujem) sa rada prechadzam (primerane obliect+ dazdnik), navstevujem galerie a muzea, chodim na rozne zdravotnicke a zivotnostylove prednasky atd. Inak na moju obcasnu depresiu bol dobrym liekom psik Cmokro. Viem, ze nie kazdy si to moze dovolit (financne, bytovo), no akekolvek domace zvieratko (rybky plavaju a upokojuju a spinia akvarko, takze je co robit a netrapit sa) moze cloveku poskytnut pocit, ze ma niekoho, o koho sa moze starat. Ja s Cmokrom chodim von aj ked prsi (spolu hladame slimaky). Inak miksi, na ten les si cas najdi. Ja som minule nenasla ziadne huby, ale pekne slnecne okuliare . Inak s tymi slimakmi a zabami pozor, pokial mate francuzske pohnutky, tak ruky dalej od zvieratka, len pozerat.

zaja

uf,to nemas najlepsiu poziciu,ja by som zahynula v obrovskom meste.zavolaj niekomu,sadnite do auta a jednoducho vyrazte niekam von.aj s prsiplastami,samozrejme xi xi.len tak,posediet niekde na terase restiky mimo mesta kde je zelensie alebo aj do toho lesa.ja dnes bola s kamoskou tu za mestom na prechadzke.vytiahla som juädoslova dokopala) a je mi lepsie,a jej dufam tiez.

miksi

slimaky???A co s nimi???
ja som uprostred obrovskeho mestaa nemam a neviem ako sa dostat do lesa!na huby sa chystam uz vecnost,ale nedaaaaa sa!