Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
to je blatnik na auticku,miksi.trosku som ho buchol ale nebola to moja chyba tak som vesely.cafkajte bo nekupim.
tak radsej operem.zapisem si to slovko "sil" a ukazem v obchode.dufam,miksi je to medzinarodny vyrobok bo ja na slovensku teraz!
diky diefcata,idem utekat,obchody zavru,uzite a vypnite ked skoncite.
no neviem aka vsimava je tvoja priatelka,ale ak by to bol moj najoblubenejsi,tak by som to zistila ihned!!!A co si ty robil s jej svetrom a bicyklom?
jasne,ze budem na teba mysliet!!!
Nebolo by jednoduchsie kupit nejaky pripravok proti na zaolejovane veci.My mame doma "sil"skus pytat radsej to!!!
hmmmm?
a este ty budes vediet,ked nekupim,tak mam tento schovat?nevsimne si,ze jej chyba?alebo radsej ukazat?
suge,to sa vela este poucis a potesis na tychto strankach,ja som sa tiez.
miksi,idem zachranovat,berem ten sveter spinavy a pokusim sa kupit taky isty.mozno si to nevsimne.bez blatnika pobeham po sopoch a ukazem ho predavackam,ze taky chcem ale cisty.mysli na mna aby sa podarilo.
cao cao
no ja to poznam,z dobroty na zobrotu!!!
Ale tvoja mila to urcite pochopila...A ona sa ti za zo odmeni...len vyckaj
miksi ja tak poslovensky,blatnik sa mi dnes odtrhnul,zaolejoval som milej svetrik ked som chcel dobry skutok vykonat a nezadarilo sa.