Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

damaxy

ja som dnes bola so synom u lekára bolia ma tie zuby,zajtra idem k zubárovi a taká som bola mrzutá z toho a skoro som aj PP dostala z toho.No nie s tou PP ja už viem si rady,len ked mi niečo zdravotne je mám čo robit,zvládat to duševne.Vtedy rozumom to riešim,ale ved všetko zlé sa raz na dobré obráti.

pete

Ahoj damaxy :))) Som rád, že si tu. To si píš, že je to na nervy. Takýto deň som nemal už dosť dího, ale inak je to všetko super:)))

euridike

ja som dnes akosi nestastna,nic nema vyznam,nic sa mi nechce.ako to urobit aby som mala taky pohlad na zivot ako niektore osoby?uz som sa narodila smutna a preto to nezmenim?mam sa vôbec snazit?

miksi

no,u nas je to problemove s tymi nemec. vyrobkami,ale ked v obchode povies,co potrebujes,tak by ti mali poradit!Tak drzim prsty,aby si to zmakol na 1!!!